Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti ismertétek NPH-nak ezt az...

Ti ismertétek NPH-nak ezt az oldalát?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 27. 11:39
 1/6 anonim válasza:
eddig konkrétan NPH-t sem ismertem...
2012. jan. 27. 11:41
 2/6 Joco901019 válasza:
Én sem tudom mi ez. :) De lehet valaki tud neked segíteni.
2012. jan. 27. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Barney Stinson-ra kerestem rá és ezt is kidobta a képek között. Ez az így jártam anyátokkal sztárja.
2012. jan. 27. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Barney a való életben homokos. Remélem azzal tisztában vagy.

Számomra semmi meglepő nincs a képen. Tudván a hátterét.

21F

2012. jan. 27. 11:50
 5/6 anonim válasza:
ki a faszom az az NPH
2012. jan. 27. 11:53
 6/6 AncsA(6)3 ***** válasza:

Több hozzászólásom is lenne:

1. Az, hogy pusztán pá ember volt annyira visszamaradott, hogy még csak utána sem nézett, hogy ki az a Neil Patrick Harris, eléggé leírja magát a személyt. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogyha tényleg nem ismered a színészt, miért kell egyből ilyen szintű hozzászólásokat írni....

2. Neil már nagyon régen (2005-ben) bevalotta, hogy meleg. Daviddel már 2 gyerekük is van. Eléggé furcsa, hogy valaki csak most tudja meg, mikor szeretik az Így jártam anyátokkalt. Ő ugyanis akármikor nyer egy díjt ott ül mellette David is szóval.....

2012. jan. 28. 19:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!