Keira Knightley jól néz ki, tetszik nektek/neked?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy nektek (inkább pasik válaszát várom), mi a véleményetek Keira külsejéről. :)
[link] [link] [link] [link] [link]
2012. jan. 16. 16:35
1/11 anonim válasza:
a linket nem mertem megnyitni mert félek a hosszú dolgoktól, de amúgy bejön ja
3/11 anonim válasza:
így sminkbe fotosoppal sem az igazi hát még nélküle milyen lehet úgyhogy NEM
5/11 anonim válasza:
szerintem is helyes szép lány!
volt egy időszaka amikor iszonyat vékony volt, amolyan anorexiás de ma már összeszedte magát és van rajta hús is.
6/11 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=Pe0t_UZ31RE Ha valaki esetleg nagyon bele szeretne mélyedni a témába :DD
2012. jan. 16. 16:43
7/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, és undorítóan csontos, túlságosan vékony. Semmi nőies nincs benne.
8/11 anonim válasza:
én nő vagyok és ő a példaképem:)
9/11 anonim válasza:
Hát ilyen sportos testel ki ne lenne szép...
Persze hogy az.
Az viszont már más kérdés, hogy az angolos sejpítése rohadtul irritáló. Hosszú távon el nem tudnám viselni...
21F
10/11 anonim válasza:
szep arca van, de elmehetne surubben a szenvics pulthoz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!