Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Till Lindemann? Most akkor...

Till Lindemann? Most akkor ezekre mi a válasz?

Figyelt kérdés

- Ő akart a feleségeitől elválni vagy a nők kezdeményeztek?

- Mikor volt az első esküvője?

- Miért iszik olyan sokat?

- Lehet rá azt mondani, hogy alkoholista?

- Magyarországon meg lehet venni a verses kötetét?

- Van most valakije?

- Van valami címe ahova rajongói leveleket lehetne küldeni?

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. jan. 15. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem is-is, lehet hogy férjként annyira nem vált

az első esküvője tudtommal 1985-ben volt mikor megszületett az első lánya

szerintem azért iszik olyan sokat mert szereti az alkoholt :D meg hallottam valamit hogy a művészeket tudja inspirálni az alkohol, de azt se felejtsd el hogy ő német, és a németek jól bírják a piát

alkoholistának nem lehet szerintem mondani, de az apja az alkoholizmus miatt halt meg

a magánéletéről nem tudni sokat ergo nem tom van-e valakije

[link]

Rammstein honlapja itt talán valahol van valami rajongói cím amire küldhetsz

[link]

azt hiszem ez a verses kötete

2012. jan. 17. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
ja am azt akartam írni hogy férjként nem vált be és a válás is-is volt, tehát ő sem akart a feleségével maradni
2012. jan. 17. 16:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Imádlak. Hu jó drága persze nem gondoltam, hogy valami olcsó lesz a verses kötete. :D
2012. jan. 18. 12:38
 4/11 A kérdező kommentje:
még egy kérdés tényleg azt nyilatkozta, hogy 50 évesen már nem szeretne a szinpadon ugrálni??? amúgy, akkor mi van azzal a modellel? Múltkor olvastam egy régi cikket, hogy el is jegyezte. abból ezek szerint nem lett semmi?
2012. jan. 18. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:

az 50 évesen visszavonul elméletet én csak fél füllel hallottam de nem adok neki hitelt mivel állítólag 2005-ben mondta, az még a Liebe ist für alle da előtt volt. Az az album zseniális szóval szerintem kár lenne abbahagynia

de hát szíve joga azt tenni amit akar

modell barátnőről nem hallottam én annyit tudok hogy Christoph Doom Schneider-nek volt egy modell felesége akitől elvált

aztán hogy Till-nek milyen csajai vannak/voltak azt nem tom :D

2012. jan. 18. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom Sophia Thomallára gondoltok, állítólag vele van együtt, de pár képen, meg szennylap cikken kívül nincs más bizonyíték.
2012. jan. 19. 09:03
 7/11 A kérdező kommentje:
értem köszönöm... Remélem nem hagyja abba, mert szeretnék egy koncertjükre elmenni, mert novemberben nem tudtam. És Igen sophira gondoltam.
2012. jan. 19. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

én voltam a novemberin

hát röviden: kib@szott jó volt

ha legközelebb nem jössz hátrakötöm a sarkadat :D

2012. jan. 19. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:
jaj most is bánom... és a következőn MUSZÁLY ott lennem...
2012. jan. 19. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Bezony! Nekem az érzéseim azt súgják, hogy nincs, és még nem is lesz vége (egy darabig). Reménykedem, de nagyon, még egyszer látnom kell őket élőben!:(
2012. jan. 21. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!