Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek a magyar...

Mi a véleményetek a magyar női DJ-kről?

Figyelt kérdés
Most volt a Fókuszban,de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.Én utálom ezeket a playmate dj-ket és szerintem is tehetségtelenek.Egy jó női lemezlovas van az országban,az Julia Carpenter.

2012. jan. 14. 20:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszi,azt hittem te is belémkötsz,már megszoktam hogy mindenki a díszp.csákat védi :D
2012. febr. 5. 17:29
 22/29 anonim ***** válasza:
Ők a legjobb DJ-k nem csak jó zenéket hanem még jó látványt is nyújtanak viszont Voksán Virág tényleg eléggé ért hozzá nagyon jól csinálja!!!
2012. jún. 27. 14:48
 23/29 A kérdező kommentje:
Hát te sem az igényességről vagy híres kedves utolsó.Ezzel a kijelentéseddel inkább elbújnék.
2012. jún. 27. 22:45
 24/29 anonim ***** válasza:

áágyorsan felejtsd el!

Magyarországon dance van!

A trance stílust sokan nem is kedvelik, és a "nagy" Dj-k mind Trance stílust nyomnak.

De ezek itt Magyarországon katasztrófálisak.

Ezek nem dj-k ezek magamutogatós díszpi-csák!

2012. jún. 28. 09:19
 25/29 A kérdező kommentje:
Azok hát!Pont most gondoltam hogy régen mennyire jó volt a trance,akkor még más volt,manapság már nem is nagyon hallani jó trance zenét.
2012. jún. 28. 12:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Tényleg Julia Carpenter az egyetlen aki jó.

Ezek a playmate DJ-k csak arra jók, hogy ki legyen plakátolva a csöcsük a plakátra, hogy jöjjenek el a buliba. Ott a helyük a plakáton, meg táncoljanak, de ne a lemezjátszóknál ugráljanak mint egy idegbeteg kenguru.

2012. júl. 15. 10:52
 27/29 A kérdező kommentje:
Igen,reklámcikkek.Sok hülye agymosott ezeket meg jónak és tehetségnek nevezi.
2012. júl. 20. 13:12
 28/29 anonim válasza:

Tipikus Magyar mentalitás!!!Irigység és rosszindulat!

Voksán Virág DJ vizsgát tett,teljesen hivatalos.A vizsgabizottság tagjai egytől egyig neves zenészek,zeneszerzők és tanárok.Van aki a zeneakadémián tanít! Van egy olyan érzésem ők értenek a zenéhez...és Virág előttük tett vizsgát és nagyon jó eredménnyel :)

2013. márc. 28. 09:59
 29/29 A kérdező kommentje:

Te is valami agymosott liberális lehetsz :D

Bárány Attila,Voksán Virág,zenészek? pff

Már megint az irigység..rosszindulat az van,mert az ilyen tehetségtelen férgek ezt hozzák ki belőlünk.

A DJ vizsga nem szól semmiről csak a pénzlehúzásról,meg a hatalom fitogtatásáról,ebben a komcsi brigádban voksán barátod is benne van,Ő is pénzt szakít a Mahasz jogdíjakból.

Ha tényleg vizsgát tett,akkor az ő esete is jó példa rá,hogy semmit nem ér az egész vizsga,mert nem látszik,hogy vizsgát tett volna :D

2013. márc. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!