Szerintetek Selena Gomez megérdemli Justin Bieber-t?
Figyelt kérdés
Aki nem ismeri őket azok kíméljenek!
Köszi! :)
2012. jan. 14. 09:41
11/16 anonim válasza:
Igazság szerint az a lényeg, hogy szeressék egymást, tehát ha szeretik egymást, akkor igen, megérdemli.
12/16 anonim válasza:
szeretik egymást, látszik rajtuk... több mint 1 évig tuti nem lennének együtt csak érdekből. és igen, szerintem megérdemli Selena Justint és Justin is Selenát. megértik egymást, nincs az, hogy mivel Justin turnézni megy ezért Selena dobja mert sokáig lesznek távol egymástól.. utaznak mindketten, de találkozni is tudnak. amúgy pl egy ilyen videót érdemes megnézni : http://www.youtube.com/watch?v=81Eo-Tc51IE
Jelena support ever ever <3
13/16 anonim válasza:
Selena Gomez nem h nem érdemli meg hanem sokkal jobb pasi kéne neki Justinnak meg egy hasonlóan csajos fiú
14/16 anonim válasza:
szeretik egymást... én csak Selenát , Justint utálom >.<
15/16 anonim válasza:
Szerintem ezt csak ők tudják eldönteni. :) A rajongók egyik fele szereti őket együtt, a másik fele meg azt akarja, hogy szakítsanak, de csak az ő kedvükért nem fognak elválni. :)
16/16 anonim válasza:
Ugyanolyan feledhető, középszerű, átlagembernek való cölöpök mindketten, megérdemlik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!