Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jack Black jó pasi? Bejön...

Jack Black jó pasi? Bejön nektek, lányok?

Figyelt kérdés

Most nézem a Rock sulit, és azon filóztam, ez a színész mindig olyan fura szerepeket kap, általában valami ütődött vagy lúzer... A múltkor néztem a Nagyon nagy Ő c. filmet, és egész jóképű srácnak tűnt.

Nektek bejönne?

2009. máj. 23. 18:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
65%

Hát szerintem ezt pasi szemmel is nyugodtam mondhatom, hogy nem az. :D

De egy sörre bármikor leülnék vele.

2009. máj. 23. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A szó klasszikus értelmében szerintem nem jó pasi. Mármint, nem jóképű. De a humora, és a viselkedése (a filmekből kiindulva) alapján a két kezemet összetenném érte :D

Ajánlom tőle a Holiday c. fimet ; )

2009. máj. 23. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem olyan, hogyha meglátod vhol akkor úgy érzed mintha ismernéd. vagyis tökre különleges. ezt nem tudom jól megfogalmazni:D az egész pasi olyan karakteres, hogy nagyon:D nekem nem jön be, de roppantmód vonzóvá és szimpatikussá teszi valami.
2009. máj. 23. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Fúj, undorító az a pasi!
2009. máj. 23. 18:36
 5/12 anonim válasza:
100%
én inkább azt mondom van kisugárzása. :) nem jó pasi, de van benne valami. :) (amúgy énis néztem:D:D )
2009. máj. 23. 18:56
 6/12 A kérdező kommentje:

O.K., köszi az eddigi válaszokat....

Újabb kérdés közben: van kisugárzása, meg van benne valami... és mi nők azt mondjuk, hogy nemcsak a külső számít... szóval ha van benne valami, akkor mégiscsak jó pasi? :)))) Na, itt aztán összezavarom a dolgokat, mi? :)))

2009. máj. 23. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Én nem látok benne semmit! Undorító a képe!
2009. máj. 23. 21:00
 8/12 A kérdező kommentje:

Erre a képére gondoltál, mint "undorító"?

[link]

2009. máj. 23. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Mármint úgy gondoltam, hogy a feje, nem konkrét képre gondoltam! Egyátalán nem vonzó!
2009. máj. 24. 06:20
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Visszataszító egy hájpacni.Ráadásul szánalmas,ahogy produkálja magát az eröltetett "humorával".
2009. máj. 24. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!