Hová tűnt Sub Bass Monster?
Figyelt kérdés
Van ez az emberke akinek régebben sok számát hallgattam. nem ismerem személyesen és azt sem tudom milyen jellem, de engem megfogott a zenéje. nem most kezdte igaz, telik az idő rendesen felette is, de engem érdekelne hogy merre lehet, mit csinál, miért tűnhetett el így a köztudatból? 2006ban adta ki az utolsó albumát, annak is már 3 éve..."Újra itt van a szörny, kezeket fel! Nincs semmi baj, én még nem tüntem el..." -mondta akkor. de nemtudom. se a tv-ben nem látni, se élőben, mondjuk nem is lakom a környékükön. az oldala üzemel, talán új lemezzel készül, vagy elfoglalt más miatt? hová tűnt Sub Bass Monster emberek?2009. máj. 22. 13:15
1/6 A kérdező kommentje:
egyébként nem tudom miért van itt Magyarországon ennyire alábecsülve, végülis egy kis faluból kezdte a pályafutását, és 10 lemezt kiadott eddig a maxikkal együtt. mégis ha megnézitek, más embereket, akik talán fele annyit sem adtak a közönségnek hogy dicsőítik..
2009. máj. 22. 13:18
3/6 A kérdező kommentje:
ez aztán értelmes válasz volt
2009. máj. 31. 10:51
5/6 anonim válasza:
Azért beszülik alá mert magyar,és egyesek szerint a magyarok mindenhez hülyék,de szerintem ez a srác sok mindenkit lealáz. Ja és a pihenő szerintem kell mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!