Szernintetek sp meleg?
Figyelt kérdés
multkor láttam h lesmárolt egy pasit kom!de hisz ő álmaim pasia mit tegyek?itt csókolgatom a posztét:( mellesleg lány vagyok2011. dec. 31. 22:28
3/12 anonim válasza:
Lépjetek már túl annak a gyereknek a szexualitásán, ki a francot érdekel? Ha meleg meleg, ha nem nem...
Amúgy sem venne feleségül te idióta tinisuna..
4/12 anonim válasza:
Igen, meleg. Egy kő alatt élsz hogy ezt nem tudtad?.
Ja és a pasi szó ELMONDHATATLANUL TÚLZÁS sp-re mondva. Mondjuk csak inkább nyávogó ízlésficamos divatp*csnek :D
5/12 anonim válasza:
Istenem!
Barátnőm össze fog omlani!
Ezt elmesélem neki!
:D
Komolyan meleg? :O
6/12 anonim válasza:
Nem meleg én ki nem állhatom,de tényleg nem az nézzetek meg legalább 1 olyan interjút ahol álmai nőjéről kérdezik elég komoly elképzelése van rólla és mindig pontosan leírja milyen csajok jönnek be neki.Ami nekem nagyon nem szimpatikus,hogy van 1 csomó(már bocsánat)tini p*csa rajongója aki nem tartozik ebbe a keretbe és ez lerombolhatja az önbecsülésüket,egyébkéntis egy nagyképű f*sz!
7/12 anonim válasza:
nem meleg csak PÁRAN azt hiszik mert most fluorral lakott együtt.Legalább jutott valahova.Nem csak ott ül a gép előtt és kockul
8/12 anonim válasza:
De akik ott kockulnaka gép előtt legalább őket nem nézi fél Magyarország melegnek.
9/12 anonim válasza:
És akkor mi a f*sz van, ha melegnek néznek? Kb. olyan mintha azzal sértegetnélek, hogy te mocskos hetero..
10/12 anonim válasza:
ez baromság hogy meleg.. csak nagyon lányos hangja van meg olyanokat énekel amilyet.. emiatt kitalálta róla pár hüly* -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!