Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti szoktátok hallgatni Justin...

Ti szoktátok hallgatni Justin Bieber zenéit?

Figyelt kérdés
Én nem mert egy sz.r de kiváncsi vagyok hányan hallgatják!
2011. dec. 10. 08:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem hallgatom es meg 1 szamat sem!!! hallottam soha.
2011. dec. 14. 19:56
 12/24 anonim ***** válasza:
igen, szoktam és imádom. az új karácsonyi albuma az under the misletoe is nagyon tetszik. :) már várom jövőre a believe-et. :D
2011. dec. 14. 20:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a rádióban hallottam néhány számát, de az is elég volt. Mikor először meghallottam azt gondoltam, hogy milyen idegesítő hangja/zenéje van ennek a kiscsajnak, aztán mikor mondták a nevét leesett, hogy fiú xD
2011. dec. 15. 18:33
 14/24 anonim ***** válasza:

Fú én utálom egyszer is meghallom a hangját nem tom h lány vagy fiu énekli

Tök homo sztem XĐ

2011. dec. 15. 20:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon imádom. Kedvenc énekes és amit csinál az nagyszerű!
2011. dec. 17. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
én nagyon NEM szeretem JBt, nem is az én stílusom meg a zenéje sem, de ciki vagy nem ciki mégis van egy olyan száma amit viszont szeretek :D
2011. dec. 19. 21:01
 17/24 anonim válasza:

Hogy lehetsz ilyen buta bmeg ? "Kiváncsi vagyok hányan hallgatják". Szerinted ez egy ilyen kérdésből fog kiderülni ? Amúgy menj fel youtubera üsd be h J.B. baby és megkapod hogy kb 650 millióan halgatták-.-".Kb. rád találták ki a nagy az isten állatkertje és qrva alacsony a kerítés mondást. Amugy én pl. mostanában megszerettem.Régebben utálltam de pl. a Mistletoe-t imádom. Csak kicsit nyitottabnak kéne lenni és nem a többi irigy marha embert utánozni. Am semmi baj nincs vele ha valaki nem szereti de aki leb.zizza (selena gomezzel jár), utállja,szidja az csak irigy, szánalmas, vesztes ember akinek b.ssza a csőrét h ilyen fiatalon ennyit elért, míg a szídó valszeg semmit...

15/f,nem b.zi

2012. jan. 1. 17:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Én szeretem JB-t! :) Nem tom miért piszkálják ennyien a külseje meg a hangja miatt még csak most fog mutálni a külseje pedig szebb mint sokótoké akik belekötnek h b*zis.. Szal le lehet róla szállni egész nyugodtan..Ezerszer jobb mint itt néhányan..-.-''
2012. jan. 6. 17:55
 19/24 Bluki44 válasza:
Néha szoktam hallgatni Justin Bieber zenéjit.
2012. jan. 8. 19:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azért de én azt írtam hogy szar..ok a zenéi.
2012. febr. 12. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!