Melyik celebet utálod a legjobban?
Figyelt kérdés
Kiszel Tünde, Fekete Pákó, Bódy Szilvi meg barátnői2009. máj. 12. 11:11
12/30 anonim válasza:
Én a Benkőt utálom és a Kiszel-t...
13/30 anonim válasza:
sp,fluor,Voksán Virág,Bárány Attila,Antonyo,Hamvai P.G.,Aletta Ocean,Aleska Diamond,VV Szandika,VV Zsófika,Sebestyén Balázs,VV Gombi.
14/30 anonim válasza:
Hajdu Péter és felesége meg a Schobert házaspárt
15/30 anonim válasza:
sp biber és a többi nagy képű barmot
17/30 anonim válasza:
SP (Mr. SósPerec), Fluor (Mr. Mizu), Bíboros Jusztina (Álnéven Justin Bieber), végtelenszeres Oscar díjas VV Gigi és Béci, Benkő Dániel, Győzike (Mösziő Nágyon Kígyó á la Meg Is Csíphat dö la Eztkeecsinaniee) , Fekete Pákó (Szenyor ÚÚÚállomás) , ezek a Viva Cometes "tinisztárok" nagy része, Benkős nők (Edittel az élen), Alekosz Barbarája és Andreája, VV Ildi (Signora Qlturbarbar), Barátok közt Timike (Rada Klaudia),Tüncike, ezek a plázacicák (Zimány Linda és társai), Ganxta Zolee, Hooligans tagjai, LMFAO, Tim Berg, Martin Solveig, Taio Cruz, Selena Gomez, Csillag Születik Gomes, Király L. Norbi, Rihanna, Bruno Mars, Black Eyed Peas tagjai, vmint Lady Gagának csak az undorító ruháit gyűlölöm.
18/30 anonim válasza:
az előbb felsoroltakat szívből gyűlölöm.^^
20/30 anonim válasza:
13:59 voltam!
Éden "Pophozosh de la Nemthulolcho" Szandra kimaradt a listából.
Direkt írtam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!