Ki volt megnézni Gaby Spanicot? :D
Figyelt kérdés
nagy kedvencem.. előbb néztem videókat a látogatásáról,hát én behaltam milyen mély hangja van XD
A 2.esély elején ami van zene.. azt hittem azt nem ő énekli :O sose értettem,hogy miért tátog ott a csaj,mikor férfi énekli.. de most leesett hogy ő énekli.xD nektek nem fura?
2011. nov. 20. 21:13
1/3 Zsákos_Frodó válasza:
Ja voltam, a nő nagyon szimpatikus, de én is ledöbbentem, hogy ilyen mély a hangja. O.O xD
2/3 totalbueno válasza:
Ééééén!!imádtam, a pédaképem és láthattam 2x is:) a reptéren és a kökibe, egy autógrammom is van tőle:D a hangja is tetszik:) nem baj az ha mély:D imádom:))
3/3 totalbueno válasza:
bár sokan mondják Orosz Anna hangja jobban illik hozzá, de én már megszoktam hogy ilyen mély neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!