Ha valakinek az autogram címére küldtem levelet, szöveggel meg minden, azt ő elfogja olvasni?
Mert, láttam ugyan ennek a hírességnek még egy címét amihez az volt írva hogy "rajongói levelek"..vagy valami ilyesmi..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem valószínű, bár attól is függ, kinek írsz. Ha kevésbé híres embernek, akkor van rá esély, egyébként nem sok.
Rengeteg levelet kapnak néhányan. Ha én lennék híres, akkor azt a kevés szabadidőmet, ami lenne, másra fordítanám, minthogy levelek ezreit olvasgassam, amik nagyjából ugyanarról szólnak.
Ha mégis elolvassa, max ráfirkant egy aláírást és annyi... Személyes levélre ne nagyon számíts:(
Magyarról vagy külföldiről van szó?
Külföldiek esetében általában megvan a "koreogfáriája" az autogram kérésnek.
(Ezt a húgommal mi sem tudtuk, rengeteg levelet küldtünk, és sosem kaptunk választ... :()
Neten megtaláltam egyszer, pontosan nem emlékszem, de olyasmi volt:
- nagy borítékba tegyél bele felbélyegzett válaszborítékot (adott méretűt)
- küldjél egy képet, amit szeretnél aláíratni (habár más helyeken meg már előre elkészített autogramkártyákat küldenek, ezt ügynökség válogatja
- ne küldj semmi ajándékot, mert úgysem kapja meg
- ne nagyon írják levelet, mert szintén úgysem kapja meg.
Ilyesmikre emlékszem, de a konkrét személy esetében biztosan pontosabb infókat lehet találni, ha célirányosan keresed.
És azt is mindig odaírják, hogy hónapokba is telhet akár a válasz.
Magyar esetében inkább menj oda hozzájuk személyesen. :) Próbálkoztunk itt is levéllel, még válaszborítékot is küldtünk, és semmi... De simán oda lehet menni. :D
Hát, ha ismered őket, akkor nyilván más a helyzet. :)
Akkor csak türelmesen kell várni.
szia.
én küldtem külföldi sztárnak vártam 3 hetet és pár napot és nekem megjött az autogramm EREDETI . nem fénymásolt szar.ugyhogy visszairnak.ennyii..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!