Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha valakinek az autogram...

Ha valakinek az autogram címére küldtem levelet, szöveggel meg minden, azt ő elfogja olvasni?

Figyelt kérdés

Mert, láttam ugyan ennek a hírességnek még egy címét amihez az volt írva hogy "rajongói levelek"..vagy valami ilyesmi..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 6. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű sajnos, eleve kevés levél kerül ténylegesen elolvasásra azt is valami erre alkalmazott emberke csinálja... Ez nem feltétlen az előadó hibája, hiszen egy tényleges hírességnek nagyon sok munkája van.
2011. nov. 6. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a gyors választ, akkor hatalmas baj nem is lenne számomra ha nem olvassa el, csak arra az autogram-re már így is jó ideje várok... :/
2011. nov. 6. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, bár attól is függ, kinek írsz. Ha kevésbé híres embernek, akkor van rá esély, egyébként nem sok.

Rengeteg levelet kapnak néhányan. Ha én lennék híres, akkor azt a kevés szabadidőmet, ami lenne, másra fordítanám, minthogy levelek ezreit olvasgassam, amik nagyjából ugyanarról szólnak.

Ha mégis elolvassa, max ráfirkant egy aláírást és annyi... Személyes levélre ne nagyon számíts:(

2011. nov. 6. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Magyarról vagy külföldiről van szó?

Külföldiek esetében általában megvan a "koreogfáriája" az autogram kérésnek.

(Ezt a húgommal mi sem tudtuk, rengeteg levelet küldtünk, és sosem kaptunk választ... :()

Neten megtaláltam egyszer, pontosan nem emlékszem, de olyasmi volt:

- nagy borítékba tegyél bele felbélyegzett válaszborítékot (adott méretűt)

- küldjél egy képet, amit szeretnél aláíratni (habár más helyeken meg már előre elkészített autogramkártyákat küldenek, ezt ügynökség válogatja

- ne küldj semmi ajándékot, mert úgysem kapja meg

- ne nagyon írják levelet, mert szintén úgysem kapja meg.

Ilyesmikre emlékszem, de a konkrét személy esetében biztosan pontosabb infókat lehet találni, ha célirányosan keresed.

És azt is mindig odaírják, hogy hónapokba is telhet akár a válasz.

Magyar esetében inkább menj oda hozzájuk személyesen. :) Próbálkoztunk itt is levéllel, még válaszborítékot is küldtünk, és semmi... De simán oda lehet menni. :D

2011. nov. 7. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
külföldiről van szó,köszönöm amit írtál, de a válaszborítékról volt szerencsém őt magát megkérdezni egy közösségi oldalon és azt mondta ,hogy nem kell ha szeretném akkor küld egy aláírt képet... hát NAGYON remélem hogy sikerül...majd még ráírok vagy esetleg a barátnőjére Twitter-en ;)
2011. nov. 7. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha ismered őket, akkor nyilván más a helyzet. :)

Akkor csak türelmesen kell várni.

2011. nov. 7. 20:31
 7/7 blaníííí ***** válasza:

szia.

én küldtem külföldi sztárnak vártam 3 hetet és pár napot és nekem megjött az autogramm EREDETI . nem fénymásolt szar.ugyhogy visszairnak.ennyii..

2011. dec. 30. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!