Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit mond 2Pac ebben a videóban...

Mit mond 2Pac ebben a videóban Kurt Cobainról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiváncsi lennék, hogy az alábbi videóban mit mond 2pac Kurt Cobainról? Kérem aki jó angolos, és van kedve hozzá az írja meg :)

http://www.youtube.com/watch?v=CduIWJYUgyI

2011. nov. 5. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
elég nehéz megérteni amit mond. az egész alatt azt érti,hogy ő megérti Kurtot, mert ő is ugyanazon ment keresztül, a média meg minden egyéb hülyeség, és megérti, hogy ezt már nem tudta kezelni.
2011. nov. 6. 18:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm neked! :)
2011. nov. 6. 21:44
 3/7 anonim válasza:
100%
Jaj ezt a videót már én is megnéztem! Imádom Kurt Cobaint... :''(
2011. nov. 10. 14:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagy vele egyedül :)
2011. nov. 11. 22:19
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó zenéket csinált! Nagyon sajnálom és meg is értem nagyon fiatal volt amikor a szülei meghaltak :"(

!!!!

[link]

2011. dec. 2. 22:21
 6/7 anonim válasza:
Miért? Mikor haltak meg a szülei? Olvasok egy könyvet (Nirvana a címe Everett Truetól), de eddig csak azt olvastam, hogy nagyon korán váltak el a szülei, meg nem volt vmi nagy a csalaádi szeretet...
2011. dec. 2. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem haltak meg a szülei!

Csak folyton veszekedtek, majd elváltak, és Kurt szerint is ez tette tönkre az életét, ettől vált visszahúzódóvá, előtte nyitott és aranyos kisfiú volt, akit mindenki szeretett, és aki folyton a középpontban akart lenni. Szerető családra és békés környezetre lett volna szüksége, mert egyszerűen túl érzékeny volt ahhoz, hogy ne törjön meg a szeretetnek afféle hiányától, hogy 17 éves korában szinte minden éjszaka máshol aludt, mert nem volt otthona, vagy hogy az anyja, aki már középkorú nő volt, mindenféle fiatal pasival hempergett nap mint nap. Az apja soha nem volt vele elégedett, mert azt akarta volna, hogy sportoljon, de ő gyenge volt és nem is értett egyet az apjának ezen kérésével. ( Birkózott is iskolás korában az apja nyomására, de mindig hagyta magát megverni, hogy bosszantsa) Kurt azt állította, hogy mindig csak egy faterja volt, de ő egy apát szeretett volna. Ez is bizonyítja, hogy nagyon mélyen érintette, mit gondol róla az apja, és szerette volna, ha elismeri, egyáltalán nem vette félvállról a dolgot, habár azt mutatta.

2013. aug. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!