Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez miért jó? Megmondanátokk?

Ez miért jó? Megmondanátokk?

Figyelt kérdés
Miért irtok olyanokat, hogy "Sziasztok, SP voltam"? Direkt oltjátok öket? Tökjó számuk vannak!!! Imádom öket!!! De most komojan, mi a bajotok velük? IMÁDOM ÖKET! ÉS NEM MELEGEK!
2011. okt. 27. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
"komojan"?
2011. okt. 27. 16:17
 2/9 anonim válasza:

Te egy 12 éves kiscsajszi lehetsz. :)

Majd ha 18-20 éves leszel akkor már megérted, hogy mi a probléma velük, azonkívül, hogy milyen a nemi érdeklődésük.

2011. okt. 27. 16:19
 3/9 A kérdező kommentje:
rossszul írtam volna?
2011. okt. 27. 16:19
 4/9 anonim válasza:
xD Komolyan.... -.-
2011. okt. 27. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem csak volna, hanem rosszul is írtad.
2011. okt. 27. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Jesszus atyaúristen művelődj te barom!

Hány éves vagy? Amúgy meg az emberiség értelmesebbik része nem az miatt utálja őket, hogy mi a nemi indentitásuk.

2011. okt. 28. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Megmondanánkk xd.

Figyelj... Senki nem mondja meg neked, hogy milyen zenét hallgass, és mit fikázz. Minek tetted fel a kérdést egyáltalán? Biztos vagyok benne, hogy aki eddig szidta őket, itt még egyszer megteszi, aztán folytatja tovább.

Gondolom én -abból, hogy őket szereted- hogy nem szereted a rockot például. Én szeretem, de nem akadozok ki, ha egyesek fülsiketítőnek vagy borzalmasnak nevezik. Ilyen az élet, az emberek különbözőek.

És a kérdésedre válaszolva: Ezt soha nem fogom én sem megtudni. Van, akinek ritka jól esik olyanokkal foglalkozni, akit utálnak. Mondjuk, nem tudom miért. Ha azzal töltik az időt, hogy azt fikázzák, akit utálnak, akkor nem marad idejük annak az istenítésére, amit imádnak :DD

Ezért nem foglalkozom én egyáltalán Fluortomikával meg söpövel. Azt csinálnak amit akarnak. Együtt élnek, mert megtehetik, és híresek, mert van, aki megveszi a lemezüket. Ennyire egyszerű. :) És mindig ilyen egyszerű is lesz.

14/L

2011. okt. 30. 11:45
 8/9 anonim válasza:
Te egy 10 év körüli leányzó lehetsz, helyesírásodnak,és fogalmazásodnak nézvén. SP,az egy homokkal telített melegáradásos hajképviselő szőrös állathoz hasonló arcú emberi lény.. vagy lány. Mindegy.! Azon kívül igénytelen. Sosem viszi le a szemetet, inkább kiadja CD-n. Tehát jogosan nézi le az emberiség egy része ezt a hímnőstényt. Magyarul és érthetően arra gondolok, hogy SP EGY NAGY MAJOMFEJŰ KÓCOS RENDETLEN BÚZa :)
2011. nov. 2. 01:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel ez a legjobb módszer :) ! Ha szereted őket az a te dolgod hisz mindenki azt szeret és hallgat amihez kedve van de most hogy mások mit gondolnak erről az már az ő dolguk a vélemény nyilvánítás meg tudtommal szabad :) .
2011. nov. 5. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!