Ki a jobb fej, Sebestyen Balazs vagy Kovacs Aron?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 17:03
21/53 anonim válasza:
én nagyon nem kedvelem Balázst.. szóval Kovács Áronra szavazok
22/53 anonim válasza:
jaaj en mindakettot ugy imadooom :D
nagyon jo fejek de komolyan^^
24/53 anonim válasza:
danubius rádiot halgassátok reggel, balu ur is szerepel benne. oltári hülyeségekről beszélnek:D:D
25/53 anonim válasza:
fúú, Balázst nem ismerem, de azt tudom, hogy Áront nem bírom. Amikor betették abba a karaoke showba vagy mi az, akkor mondom, na ki ez az új fiú?! Olyan lapos hangja van, mintha fájna a torka és elment volna ahangja, na szóval nem televízióba való hangja van. Na meg idegesít az, mintha a TV2 menne tönker (rosszabb szinkronok, csúnya dizájn, alacsonyabb színvonal), így minden új műsorba őt teszik. Régebben amiko Gundel Takács Gáborral volt, az sokkal jobb!
26/53 anonim válasza:
Egyik müsornak sincs sok értelme, bénitja az agyat. Hol vannak az igazi értelmes, oktató, fejlesztö, tanitó és mégis szórakoztató músorok,,,????íde ha a kérdésre kell válaszolni: Balázs / a könyve okán/ Lena
27/53 anonim válasza:
Ha már választani kell, inkább Balázs, bár igazából egyiket sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!