Miért van az hogy 2Pac nevét sokkal többen ismerik mint B. I. G-ét?
Figyelt kérdés
Aki szereti a stílust, az legalább említés szinten ismeri mind a két nevet, de ha egy kívülállót nézünk sokuk mondják hogy ismerik 2Pac-ot (legalább is hogy élt egy ilyen rapper) de Biggie-ről halvány fogalmuk nincs.2011. okt. 13. 20:34
11/18 anonim válasza:
erről van szó kedves utolsó!! :) :)
West Coast,LA és TUPAC FOR LIFE! r.i.p.
12/18 anonim válasza:
gyerekek ez állati!!! :) te 60% jól megnevettettél :D jaja persze én meg notorious vagyok és elmondom hogy nem haltam meg hanem élek és majd 2012-ben visszatérek egy új albummal!naon hülye vagy 60%-os :) én nem hallottam annyi zenét pactól notorioustól se annyit de pac zenéi jobbak mint biggieé ez igaz.és igen valószínű h a hit em up okozta pac halálát mert abban igen csak beégette puffyt biggiet lil kimet mobb deepet is de igaza volt mert lemásolták a stílusát de pac és biggie régebben haverok voltak.bár azt (is) mondják h mind2-en eljátszották a halálukat úgyhogy val.szeg ez sem fog kiderülni soha.ja és 60%-os:diddynek fog jönni egy új albuma melynek én leszek a producere :D
13/18 anonim válasza:
Azért mert Pac egy legenda Biggie pedig egy f sz!
14/18 anonim válasza:
Tupac maga volt, a fekete jézus, a RAP királya, ez nem kérdés ..
Biggie a közelében sem járt, ha Tupac nem karolja fel, sehol nincs, szóval, megértem miért nem ismerik .
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelmű... Meg le is írták előttem. Ott akkoriban nem az volt, hogy a szart nyomatták, mint itt pl. Majka, Körte és társai. Tupac a legnagyobb rapper volt és még mindig az, B.I.G meg akármilyen jó volt, 2Pac nak a fele sem volt...
16/18 anonim válasza:
Mert Tupac nem csak egy rapper volt. Hasonlítsd össze bárkivel. Neki volt egy álláspontja amilyen senki másnak. És + még Biggiet szinte ő fedeztefel, vagyis ő segített a karrierjében. Pacról még annyot hogy sokan mondják hogy él...nos...semmi bizonyiték nincs hogy meghalt, de az se hogy él. Remélem csak a reflektorfény elől akart elbújni de ezt úgyse tudjuk meg soha
17/18 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van Tupac-et sokan szerették és nagyon sok jó száma van/volt.B.i.g. pedig sokaknak nem volt szimpatikus.
18/18 anonim válasza:
ez miért meg lepő én sem tudtam h kiő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!