Mit jelent az SP rövidítés?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy éder krisztián , csak próbálok gúnyneveket gyűjteni pl : ilyeneket : soproni paraszt , sárga pisi stb..2011. okt. 3. 22:26
11/21 anonim válasza:
Sörös pocak.
Nekem am a Simple Plan jut eszembe.:DD
13/21 anonim válasza:
Tényleg a Speedy Gonzales. A srác elvileg Sopronban kosarazott valamikor még a szép időkben, és a csapatában kapta ezt a becenevet. A valóság viszont az, hogy a gyerek abszolút béne a sportágban. (magam is űzöm magas szinten, és láttam őt játszani, hát egy élmény volt..:)
18/21 Süle Dominik válasza:
Sp röviditése Sajtos Pufi
19/21 Süle Dominik válasza:
SP röviditése: Sanyi Papa
20/21 Zoltán491 válasza:
Egy tanító szerzetesrend tagja, piarista szerzetes. Pl. hivatalos iratokban: Kiss István SP. (A Scolarum Piarum - kegyes tanítórend rövidítése.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!