Szerintetek Britney Spears vagy Christina Aguilera a nagyobb sztár?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 17:34
11/15 anonim válasza:
szerintem már jóideje nem kell őket egymáshoz hasonlítani.. még 2000körül talán kérdéses volt h melyikükből lesz a nagyobb csillag, de nézd már meg, hogy melyikük hol tart.... Xtina csak Xtina, Brit meg a pophercegnő és a legnagyobb legendák közé sorolják<3333
12/15 anonim válasza:
Britney nem tud énekelni, de ő jobban fel van kapva.Igaz, én is jobban szeretem a számait, de Christina tehetségesebb.
13/15 anonim válasza:
Hát végül is, Britneynen mint már mások is írták előttem, minden száma sláger lett, de az én szememben akkor is Christina a legnagyobb sztár. Szerintem hangilag össze sem lehet hasonlítani őket.
14l
14/15 anonim válasza:
Britney jobb minden tekintetben.
15/15 anonim válasza:
Britney sokkal népszerűbb... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!