Szép leányzó Debreczeni Zita?
Figyelt kérdés
Olyan ari :)2009. ápr. 24. 17:31
13/23 treffhetes válasza:
hááát,nem az a "ha lemegy a bányába feljön szén" kategória,de nem is egy világrengető szépség
(az esze nem volt kérdés,úgyhogy ehhez ragaszkodva inkább ne is emlegessük,hogy mennyi értelem látszik rajta:))
14/23 anonim válasza:
Sablon a csaj..3 tonna sminkkel énis szép vagyok..persze annélkül is, de istenem..egy újabb cuki csaj akiből műsorvezető lett..
18/23 anonim válasza:
százszor szebb nők vannak nála, csak éppen azzal a különbséggel,hogy nem vetkőznek meztelenre, és nemkerültek médiába....nekem nem tetszik!!!!
nem vagyok elfogult, de én szebb vagyok nála, ésmég tudnák mondani sokat akik szebbek.
19/23 anonim válasza:
nah Zitát én nagyon régen ismerem neki köszönhetem a fél életem és nagyon aranyos lány smink nélkül is szép !!!!!
20/23 anonim válasza:
utolso , nah és ugyan miért köszönheted neki a fél életed?????Mert együtt mintetek pénzt keresni a 2-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!