Kedvenc sztárok száma a Starity-n?
Figyelt kérdés
Nekem most 213 van. Nektek mennyi? A Starity-s neveiteket is megírhatjátok-persze aki akarja. Nem kötelező.2011. szept. 9. 20:59
11/23 A kérdező kommentje:
Már 215. Felkerült Adele és Eva LaRue a listámba.
2011. szept. 11. 19:42
12/23 A kérdező kommentje:
Már 223 van. Jól haladok!
2011. szept. 13. 20:42
13/23 anonim válasza:
Úristen! a VV4 szereplői? Ne már... egyébként tipikus tucatsztár kedvelő lehetsz, ha már 223 sztár a kedvenced. Tuti, hogy egyikért sem rajongsz igazán, csak ismered, kész, kedvenced közé teszed és lépsz is tovább, de fogalmad sincs kik ők.
A kérdésedre válaszolva nekem 37 van, és ők igazán tehetséges, értékes emberek.
14/23 A kérdező kommentje:
Pl. kik? Mert nálam az Ezelesek igazán tehetségesek és ez is egy példa volt.
2011. szept. 18. 16:59
15/23 anonim válasza:
utolsó vagyok: például Ozzy Osbourne, Bruce Dickinson(Iron Maiden énekese), Slash, Serj Tankian, M. Shadows(Avenged Sevenfold énekese), Billie Joe Armstrong, Amy Lee, Axl Rose, Brian Johnson(AC/DC énekese)...na például ők
16/23 A kérdező kommentje:
Értem...én őket pl. nem kedvelem, de ne vedd sértésnek.
2011. szept. 18. 17:09
17/23 anonim válasza:
136. de ők tényleg igazi, tehetséges művészek, nem vv4es hülyék :D
18L
18/23 A kérdező kommentje:
Csak hogy tudjátok, már a VV5-ösök is a listám részei.
2011. okt. 31. 10:08
20/23 anonim válasza:
Gyönyörű listád lehet, tele értelmes, tehetséges emberekkel. -.-''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!