Stohl András büntetésével meg vagy elégedve?
Ha több évet adtál volna.. miért?
Ha kevesebbet adtál volna.. miért?
Attól még mindig nem sorozatgyilkos...
Más józanul nagyobb balesetet csinál. Pl. nemegyszer előfordult, hogy fordítva hajtottak fel autópályára. Az mi? Ennyire nem lát a szemétől? Nem is értem, hogy lehetséges az ilyen. És az ezeknek több halálos áldozatuk is volt.
Persze az ittas-dorgos vezetés is más, de még mindig nem követelt emberéletet, ami lehet a szerencsének is köszönhető, vagy annak is, hogy azért nem is ment őrült módjára. Elítélem én is az ilyet, nem értem, hogy egy tehetős ember hogy engedhet meg ilyet magának, mikor lenne pénze taxira, vagy sofőrre, legalább az ilyen esetekre, mikor "bulizik". Apukám még egy dianás cukrot sem eszik meg, ha tudja, hogy még vezetnie kell aznap, ebben nőttem fel, ez a példakép számomra is. Csak valahogy nem tudok fennakadni azon, hogy mennyi büntetést kapott. Egyszerűen nem érdekel. Én azt tartottam szemelőtt, hogy csak ne ússza meg a börtönt. És azt nem is sikerült. A többi nem érdekel. Ha tanult a hibájából, akkor többet nem tesz ilyet, ha meg nem, akkor megteszi ígyis úgyis akármennyit ül. Nem a leült hónapok száma fogja ezt meghatározni.
kocsival indult el.. szóval kocsival akart haza is fáradni
ennyi erővel bárki vezethet ittasan és drogosan hisz nem biztos hogy balesetet okoz de ha okoz balesetet is lehet nem hal meg a sofőr ...
Damu esete teljesen más téma. Erőszakoskodott egy nővel, fogva tartotta stb., legalábbis ezzel vádolják, és biztos nem alaptalan...
Stohl pedig egy véletlen baleset körülményében vétkes. Vétkes, ez nem vitás, de nem egy erőszakos, nőket bántalmazó személy, hanem egy felelőtlen ember. Azért mert mindkettő híres ember, és a médiában dolgoznak, nem kellene összehasonlítani az esetüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!