Kikimiki kérdése:
Sp vagy Michael Jackson?
Figyelt kérdés
nem értem miért fikázzátok sp-t amikor maga korában MJ is igy tünt ki a hétköznapi embernél2011. szept. 4. 20:27
11/22 anonim válasza:
... mondjuk kissé elkeserítő, hogy úgy használjátok a b*zi szót, mintha a világsztár ellentettje volna, nem mintha attól még nem lehetne valaki világsztár, mert mondjuk meleg.
Egyébként ez a kérdés meg teljesen értelmezhetetlen, és h*lyeség:D
12/22 anonim válasza:
Még a kérdés is sértő MJ-ra nézve.
13/22 anonim válasza:
Látszik,hogy fi.ngod nincs Jacko életútjáról, meg kezdeteiről!?
Már elnézést de milyen amatőrben merül fel egy ilyen kérdés? Semmi, az ég egy adta világon semmilyen párhuzam nincs a két ember pályafutása közt!
14/22 anonim válasza:
Azért mert MJ tehetségesebb volt.
15/22 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Michael Jackson ő a pop királya Sp sehol nincs M.J-ez képest, Sp maximum a tini csajok között híres, M.J. meg az egész világot meghódította a zenéivel illetve az ő zenéin nőttek fel az emberek!
16/22 anonim válasza:
Michael Jackson-t a "King Of Pop"-nak nevezték el, SP-ről meg már hallottam olyan elnevezést hogy "Suttyó Paraszt". Egy kis logikával megfejtheted! Csak gondolkozz!!! Am MJ azon kívül hogy a világ legtehetségesebb embere volt, nyugodtan monthatjuk rá, hogy a világ legjobbszívű embere is, úgyhogy ha ütközne a nézeteimmel a tied, akkor kicsit olvass utána! MJ, nyugodj békében! Örökre te maradsz a legjobb! Szeretünk! <3
17/22 anonim válasza:
lehet hogy Mike más volt mint egy hétköznapi ember, de ő ténylegesen sztár volt nem úgy mint a legtöbb kitalált celebünk
18/22 anonim válasza:
a mi sztárjainkra senki nem fog emlékezni, és nem hiszem, hogy ők egy szólólemezért 13 grammy-díjat kapnak majd
19/22 anonim válasza:
Attól az Sp-től undorodom Mj-ért pedig odáig vagyok <3 Michael a világ eggyik legnagyobb művésze és igen Sp szerintem is b*zi XD
20/22 WeAreAllBrothers válasza:
Szeretném leszögezni hogy a pocsék sztárok nem B*ZIK! Nem vagyok meleg, de ott van Freddie Mercury! Szerintem ő is meghatározó alak volt, jól énekelt, és MELEG VOLT!
(Sorry, de nem szeretem a megbélyegzést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!