Mi a véleményetek Dr Csernus Imre pszichiáterről?
Figyelt kérdés
Miért szimpatikus, vagy miért nem az? Esetleg valaki járt már nála? Nem készülök hozzá, csak olvasom a könyvét.2009. ápr. 20. 15:53
11/18 anonim válasza:
ááá csernus doki egy zseni!!!imádom
12/18 anonim válasza:
Én antiszociális lennék. Ha valaki el kezd velem ordibálni akkor nem tudok magamon uralkodni ami dühkitörésben nyílvánul meg.
13/18 anonim válasza:
Nekem szerencsére nincs szükségem ilyesfajta szakemberre, de a szomszédom elvitte a lányát, akinek tényleg kellett. Az első foglalkozásról sírva rohant ki a lány, azóta sem mentek hozzá.
Egy nő ismerősöm, aki tényleg valódi Nő, a könyvéről csak ennyit mondott: hányinger, és képtelen végigolvasni.
14/18 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Nekem a trágársága nem tetszik, de a mondanivalója nagyon. Sokat tanulok a könyveiből, hogy mit ne szúrjak el (fiaim vannak...) Valószínűleg élőben én is sírva rohannék el!
2010. máj. 3. 07:33
15/18 anonim válasza:
Zseni, jó doki, a MAGYAR DR. HOUSE? Ha-ha!!
Ordítozni tud, és másokat alázni ez az arrogáns p.cs!
Azt sem ismeri fel, ha vki depressziós vagy skizo, üvöltözik mindenkivel, aztán vagy bejön, vagy nem. Vagy kinyírja magát az illető,
vagy nem. És nehogy azt higgye bárki is, hogy az előbbi megrázná őt!
Ha rontja a statisztikáját, átpasszolja másnak. Hivatástudat? Emberség? Hírből sem ismeri!
16/18 anonim válasza:
Én amit eddig láttam tole, inkább megpróbálta az emberek szemét felnyitni, minthogy megalázná oket. Az, hogy egy csaj jól néz ki, az attól még nem jó no. Valaki attól lesz jó no Csernus szerint, ha jól érzi magát a borében és boldog. Attól, hogy valakinek szép a fizikuma az még nem biztos, hogy boldog. Olvastam a konyvet, a not is, és a férfit is. Néhány dologra tényleg rájottem általa, de nem mindent vettem készpénznek.
17/18 anonim válasza:
Én magam részéről nagyon kedvelem ezt az ürgét, elhiszem ha valakinek unszimpatikus,de nekem bejön a stlíusa,és szinte hipnotizál ahogy beszél akármiről. Annyira megfog,olyan katarzis ,olyan felvilágosító hatása van a beszédének,hogy az igencsak korrekt. Ha választani kellene,én biztos rászavaznék!
18/18 anonim válasza:
Én éppen most hallottam egy klinikai szakpszichológustól (aki amúgy egyetemi oktató is) hogy egyre többen cáfolják meg ennek a "seggberúgós" módszernek a hatásosságát. Persze ez nem azt jelenti, hogy senkin nem lehet a csernus-féle stílussal segíteni, mert biztos van olyan, akinek ez kell. De többnyire nem működik, vagy csak átmenetleg, amíg az ember a hatása alatt áll, aztán ahogy kiheveri a vele való találkozásokat, visszatér minden a régi kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!