Ki a kedvenc sztárod?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 21:53
21/36 anonim válasza:
Ed Westwick, Ashton Kutcher, Rihanna, Taylor Momsen stb stb :)
22/36 anonim válasza:
az én kedvenc magyar énekesem: Király L. Norbi ♥(nyugodtan lehet röhögni)
kedvenc külföldi énekesem:Usher,50cent,Enrique Iglesias,Lil Wayne,Kelis
23/36 A kérdező kommentje:
Thalía Sodi, Britney Spears, Lady Gaga, Taylor Swift, Shakira, Oliver James, Amanda Bynes, Gabriela Spanic, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, P!nk, Selena Gomez, ...sok van.. :D
2011. szept. 8. 10:12
25/36 anonim válasza:
Al Pacino- Tony Montana :D
egyik Kedvenc karakterem előző válaszoló :)
26/36 anonim válasza:
Mika Newton
Selena Gomez
és akit semmiképp nem hagyok ki:Eric Saade:D
27/36 anonim válasza:
Enrique Iglesias,Belinda Peregrín,Mala Roudrígez,Ёлка Ezek közül akire azt mondanám,hogy kedvencem és tényleg rajongok érte az Enrique Iglesias.
29/36 anonim válasza:
T.Mills, Oli Sykes és a Breathe Carolina-ból a srácok ;]
30/36 hazi78 válasza:
2011-09-03 07:58 Király L. Norbit én is bírom. :) De kedvenceim közé tartozik a magyar sztárok közül még Keresztes Ildikó (szerintem nagyon szép hangja van) Kovács Ákos Tankcsapda Kárpátia stb. :) Külföldieket meg már nem is sorolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!