Miley Cyrus-ként vagy esetleg Hannah Montana-ként bírjátok őt?
Figyelt kérdés
Az érdekelne h bírjátok őt-e valahogy.Mert én úgy vagyok vele,h a Hannah Montana nem a legjobb sorozat,de meglehet nézni.Számai se a legjobbak,de van köztük jónéhány ami jó.Én csak magát Miley-t nem csípem,mert elszállt magától.Csak szimplán érdekelne,h a többség hogy átja a dolgot :) Légyszi írjátok le h mit kedveltek benne,és mit nem :)2011. aug. 30. 14:04
12/13 anonim válasza:
21/F vagyok. Gyerekkoromban sosem szerettem a Hannah Montanát. Húgom nézte, én is néztem vele egy-két részt, de nem volt az én stílusom. Most 21 éves koromra oda jutottam, hogy szoktam nézni, amolyan "annyira rossz, hogy már jó" alapon. Tehát félre ne értsétek, igazából nem tetszik, de olyan elborult hülyeségek vannak benne, hogy el lehet vele lenni. Amúgy én mindkettőnek hívom, mert Miley és Hannah ugyanaz.
13/13 anonim válasza:
Nem igazán bírom, nem az én stílusom. Érdekes módon ugyanúgy vagyok vele, mint az előző hozzászóló - nekem is a húgom nézte anno, és már akkor sem tetszett. (Bár ehhez nyilván hozzátartozik, hogy fiú vagyok.) Viszont azt kell mondanom, hogy mégis ez volt a legtűrhetőbb az összes Disney sitcom közül - annak ellenére, hogy falra mászok a gépröhögéstől, a tingli-tangli tini pop daloktól és Miley Cyrustól úgy összességében. (Bár itt még aranyos volt, + kislány, később lett egy...majd megmondom micsoda). Na mindegy. A Hannah Montana tényleg nem a legjobb sorozat - sőt, meg sem közelíti azokat. Meg lehet nézni, ha kellően be vagy szívva/csicssentve. :) Vagy ha nagyon unatkozol. :) Legalábbis én meg nem bírnám nézni. De ez csak én vagyok. Mindenkinek más az ízlése, tudom, hogy anno nagyon nyomták (emlékszem rá, amikor nagy hype volt körülötte) - szóval aki a HM-n nőtt fel, annak nyilván nosztalgikus emlékeket hoz vissza. Szóval nem szólok bele, aki szereti, nézze nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!