Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tudják egyáltalán a mai...

Tudják egyáltalán a mai 12-13-14 éves, eléggé fiatal tinik, hogy Fluor Mizu? C. száma miről is szól tulajdonképpen, vagy csak azért hallgatják, mert "mások azt mondták, hogy ez a menő"?

Figyelt kérdés
Érdekelne, miért rajong ennyi 12-14 éves, valamilyen szinte még éretlen tini ennyire egy olyan zenéért, ami a nemi együttlétet boncolgatja, és jóformán semmi értelme nincs a szövegnek.~~
2011. aug. 30. 00:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
A Fluor Mizu című száma arról szól, hogy mennyire önnyű bulikban a kis 12-13-14 éves kis csajokat befűzni! Elég ha csak annyit mondasz nekik, hogy "Mizu" és már mennek Veled az ágyba. Fluor az a mai tinik paródiája!:-)
2011. nov. 3. 18:30
 12/13 Orsi312 válasza:
Én nem hallgatom, mert - már bocsánat - de egy sE!ggfE!j... És szerintem még ez se tudja, aki írta, hogy miről szól - nem menő, csak gagyi
2012. szept. 22. 17:55
 13/13 anonim válasza:
ezt a számot szerintem is azért mert menonek érzik magunkat, de én pl meghallok egy zenét és jónak találom, akkor az nem a szovege miatt van hanem a "dallam" miatt. és nem is az miatt szoktam ítélni, h ki az eloadó. Justin Biebert pl nem bírom, de hallottam a rádióban a kozos számát Nicki Minajjal, és az jó volt :D (lehet elítélni) :P
2013. máj. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!