Sztárok közül ki a legszebb nő a világon? Fiúk ki tetszik a legjobban, ha csak egyet lehet választani? Lányok kire hasonlítanátok leginkább?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 18:42
11/35 anonim válasza:
Mila Kunis.Gyönyörű.Kicsit olyan Angelina Jolie és Megan Fox keverék:D
12/35 anonim válasza:
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy az alakom, meg az arcformám Miley Cyrus, a másik barátnőm meg azt mondta hogy Eric Saade barátnőjéhez, Molly Sandénhez nagyon hasonlít az arcom... [link]
13/35 A kérdező kommentje:
Jó neked,hiszen Miley is nagyon szép :D
Akit eddig írtatok mind gyönyörű nő!!! :)
2011. aug. 28. 13:17
16/35 anonim válasza:
Jennifer Lopez
Angelina Jolie
Megan Fox
Katherine Heigl
Ashley Greene
Scarlett Johansson
Christina Aguilera
Catherine-Zeta Jones
Natalia Kills
Szerintem Madonna is szép volt:
Hirtelen ők jutottak eszembe, de nem is tudom, ki lennék.
19/35 mus musculus válasza:
Taylor Momsen, Cheryl Cole, Amy Lee, Avril Lavigne, Daveigh Chase, Maite Perroni, Hayley Williams, Jasmine Villegas és Selena Gomez. Mondjuk. Kapásból nem jutt több eszembe és nyugodtan megkövezhettek, amiért "tucatnuncik" is fellelhetőek a felsorolásomban.:D Ezek közül bárkire szívesen hasonlítanék, Gomezre talán sikerült is (arcformám, fejzetem arányai igencsak hasonlóak, csak kevésbé vagyok egzotikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!