Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nagyon gáz ha nem tudom ki az...

Nagyon gáz ha nem tudom ki az az SP meg Brash Bence?

Figyelt kérdés
Azt nagyából tudom, hogy ki Fluor. De ez az SP és Brash Bence... Fogalmam sincs kik ezek..énekesek vagy sztárok??Vagy kik?:S L
2011. aug. 20. 19:39
 1/7 Draug válasza:

Lehetne versenyeztetni őket, melyik a gázabb... :P Am ők is énekesek, vagy legalábbis ők ezt hiszik magukról...

De hidd el, semmiről nem maradtál le azzal, hogy nem ismered őket :P

2011. aug. 20. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Végüis nem olyan ciki, mert ezek bulvár szennyek de azért "illik" róluk tudni hogy kik ők ha már legalább utáljuk őket. Brasch Bencét én bírom, nem szeretem, de bírom.
2011. aug. 20. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem tudod hogy kik ők :D
2011. aug. 21. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Elég ha annyit tudsz mondjuk SP-ről hogy iszonyatosan sz*rul "énekel".
2011. aug. 21. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
a f*szt nem tudja:) Ha annyira nem tudnád, és ha már ennyire foglalkoztatnak, hogy ide írogatod provokálásképpen, nem ezt tennéd, hanem mondjuk beírnád a Google-ba.
2011. aug. 21. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi én se ismerem az ilyen kis magyar "celeb gyerekeket" XD de am az Spt pont ismerem a másikat én se :D de az Sp a múltkor jött szembe velem a westendbe és majdnem kiröhögtem :D szegény XD
2011. aug. 21. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem baj ha nem tudod. Nyálgombócok!
2011. aug. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!