Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi baja van mindenkinek...

Mi baja van mindenkinek Justin Bieber-rel?

Figyelt kérdés
NE értsetek félre nem szeretem, nem ismerem, egy számát sem hallottam még- mert ugye énekes? De mennyivel rosszabb is ő mint mjuk anno Britney? Nem csak egy tini akiből sztárt csinált a Disney? Mi ez a nagy utálat felé?
2011. aug. 10. 01:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Háááát, nem :D Mert sok parti arc is fikázza aki aztán a helyi diszkó királya máskülönben.

De nyilván van aki fikázza és nem hallgatja.

2011. aug. 10. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, én nem értelek titeket! Én sem szeretem Justin Bieber-t, de nem mondok ilyeneket, ő is ember!

Egyébként meg tehetséges és tiszta hangja van, az más kérdés h nekünk ez nem tetszik!

De valószínű nektek sincs jobb hangotok, de a mégis lenne ilyen lehetőségetek, akkor nem használnátok ki?

Gondoljatok bele, Usher ajánl nektek szerződést, de ti nem használjátok ki mert tudod h szar hangod van és tudnád h szekálnának? Nem hiszem!!!!

És neki még nincs is annyira rossz hangja,igazából nekem a zenéje nem tetszik!

És nem tehet arról, hogy hogy néz ki és milyen a hangja, ő csak éli az életét és kihasználja a lehetőségeit!!!!

Lehet fújjogni, de nekem ez a véleményem!!!!!

2011. aug. 10. 14:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: abszolút egyet értek, én sem értem minek fikázni egy előadót, én max azt mondom, h nem tetszik amit csinál, v mondjuk nem tetszik a személyisége. De hát manapság mindenki leszól mindenkit. Ha valaki énekes, biztos lesz aki azt mondja, nincs is hangja, ha valaki gazdag és fiatal nő, az biztos h k.va, ha vki gazdag és fiatal ffi, az biztos, h bűnöző, holott lehet h csak a családi cégben dolgozik, de hát ilyen ez a világ. Az emberek rosszindulatúak...és irigyek. Főleg irigyek.
2011. aug. 10. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó vagyok!

TELJESEN ÚGY VAN AHOGY MONDOD!

2011. aug. 10. 18:04
 15/20 anonim válasza:
59%
Én elvagyok vele,nem azt mondom,hogy rajongok érte,de meghallgatom a számait.Jó ok hogy kislányos hangja van és ez az embereknek már elég is,de ő legalább próbálkozik és rengetegen szeretik őt.Nem vagyunk egyformák.Ja,és hogy meleg-e szerintem mindenki a saját háza táján sepregessen.
2011. aug. 11. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Tudod vannak irigy emberek a vilagon am az igaz hogy nemtom miret kaptak fel anyire a kiscsavot hiszen nem csinalt semmi ertelmeset csak enekel de mar maris az ujj Michael Jackson hat ez hihetelten nezzetek meg ezt a videot ezt a kiscsavot jobban szeretnem ha enyire felkapnak mint Justint mert ennek legalabb hangja van :D http://www.youtube.com/watch?v=U8RwWcDklJk
2011. aug. 17. 23:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy beképzelt egoista barom. nagyon elrontotta valahol
2011. aug. 30. 02:37
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Én nemigazán csípem, de a zenéje jó és egyáltalán nem b@zis, amúgy régen utáltam, de mióta Selene Gomezzel jár elviselhető!
2011. dec. 25. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanmár.. A kiscsávónak fele olyan hangja nincs mint JB-nek..
2012. márc. 2. 18:51
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és megvan az oka annak is, hogy a kiscsávóról egy kukkot nem hallottunk vagy láttunk azóta(2009).. vajon miért?

:)

2012. márc. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!