Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szereti itt rajtam kivül...

Szereti itt rajtam kivül valaki a Tokio Hotelt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:09
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem, csak jobb dolgom is volt mint veled beszélgetni:)

Mi az a klausicc?

2011. dec. 4. 15:34
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
A b*zi bandád b*zi énekesének a b*zi neve
2011. dec. 4. 15:55
 13/31 A kérdező kommentje:

Igazán sajnálom, hogy az interneten nem jön át rendesen a szarkazmus. Vagy csak te vagy nagyon hülye.

Hagyd már abba a b*zizást, szánalmas vagy, nekem legalább vannak érveim, hogy miért szeretem Billt meg a Tokio Hotelt. Te viszont... hát, csak nézd meg, milyen "magas" értelmi szintről tanúskodnak a válaszaid.

2011. dec. 4. 20:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Bakker akkor nyald ki a s*ggét a r*dvás homokosaidnak -.-
2011. dec. 5. 18:14
 15/31 anonim ***** válasza:
Egyetlen számuk van ami háát elmegy egy kis szódával...
2011. dec. 8. 16:43
 16/31 A kérdező kommentje:
Melyik számuk?
2011. dec. 8. 18:49
 17/31 anonim ***** válasza:
Az Ich bin nicht ich
2011. dec. 9. 14:49
 18/31 anonim válasza:
Ciki !!!! azé eléggé szánalom milyen bandákért rajonganak.nem értem miért .Billnek olyan b*zis a hangja meg a kinézete.szerintem szánalom hogy erre bárki is kíváncsi.gyerekes b*zi. amúgy hagyjad már magad azzal hogy nem b*zi amikor magassarkú cipőt vesz fel és több sminket használ el mint egy lány.ennyi..
2012. jan. 12. 13:57
 19/31 A kérdező kommentje:

Szerintem nem az, már beszélt ilyesmikről egy csomó interjúban. Egyébként meg, mi van, ha mégis b*zi? Nem zavarna, ha kiderülne róla, mert ettől nem lenne kevesebb, és nem szeretném kevésbé:) Attól nem lesz valaki rossz ember, mert néha magassarkút vesz és sminkeli magát. Az utóbbit mostanában már nem szokta, mondjuk hiányolom is:D

Ja és, ha ennyire utálod őket, akkor miért irogatsz a TH-s kérdésekre? Engem is irritál néhány énekes, de nem érzem szükségesnek, hogy a róluk feltett kérdéseknél fujjoljak.

2012. jan. 12. 18:58
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Te jó isten, Miss Lara, te komolyan nagyon agyhalott vagy. TE MEG MINDEN TH-T UTÁLÓ KÉRDÉSHEZ POFÁZOL!!! Akkor ne dumálj másnak, hogy ne irkáljon ide...
2012. jan. 13. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!