Szereti itt rajtam kivül valaki a Tokio Hotelt?
Nem, csak jobb dolgom is volt mint veled beszélgetni:)
Mi az a klausicc?
Igazán sajnálom, hogy az interneten nem jön át rendesen a szarkazmus. Vagy csak te vagy nagyon hülye.
Hagyd már abba a b*zizást, szánalmas vagy, nekem legalább vannak érveim, hogy miért szeretem Billt meg a Tokio Hotelt. Te viszont... hát, csak nézd meg, milyen "magas" értelmi szintről tanúskodnak a válaszaid.
Szerintem nem az, már beszélt ilyesmikről egy csomó interjúban. Egyébként meg, mi van, ha mégis b*zi? Nem zavarna, ha kiderülne róla, mert ettől nem lenne kevesebb, és nem szeretném kevésbé:) Attól nem lesz valaki rossz ember, mert néha magassarkút vesz és sminkeli magát. Az utóbbit mostanában már nem szokta, mondjuk hiányolom is:D
Ja és, ha ennyire utálod őket, akkor miért irogatsz a TH-s kérdésekre? Engem is irritál néhány énekes, de nem érzem szükségesnek, hogy a róluk feltett kérdéseknél fujjoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!