Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért bántjátok szegény SP-t?...

Miért bántjátok szegény SP-t? :' (

Figyelt kérdés

Nemet és kort:)

13L

2011. aug. 2. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Mert zeneileg és emberileg is egy senki :)

26/F és zenész

2011. aug. 2. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Bántja a nyavaja! Én a Justin Bieber klippjét is szeretem! Youtube, Justin Bieber Baby Death metal cover!
2011. aug. 2. 16:49
 3/13 dirtboy ***** válasza:
77%

Csak mert egy tehetségtelen, nyálas, nyámnyila,fiúcska mert férfinak nem nevezném, a fluoral együtt.

Ti meg 12-18évesek meg csak rajongjatok az ilyen szar zenékért meg lányos fiúcskákért.

21/F

2011. aug. 2. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért törölték a válaszomat? Phf gondolom a kérdező jelentette. Akkor is béna SP.
2011. aug. 2. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert az emberek hajlamosak külső, és előadás alapján megítélni másokat, ahelyett, hogy megismernék a valódi személyiségét.
2011. aug. 2. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért mert tehetségtelen és ő lett az akit még rengeteg tehtséges ember néz otthon. A tehetségtelenből még rosszabbat csuináltak belőle amikor összeálltak Fluorral. MINDEKI A RÉGI FLUORT SZERETNÉ ÉS AZT HOGY SP TAKARODJON.

DE a legrosszabb hogy JUSTIN BIEBER SZAPORODIK: MM új zenéje alázza a Fluor-SP párost is annyira homokos.

13/F Rammstein fan (hogy mindeki tudja hogy én metált hallgatok nem JB-t meg SP-t meg fluort)

2011. aug. 2. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
előző: énis rammstein fan vok 14/L :) ja és utálom sp-t
2011. aug. 3. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Én se szeretem, se őt, se Fluor-t. Egyszerűen beképzelt szarok a semmire.:/ De mielőtt valaki félreértené Fluor régi stílusát még jobban utálom.:D Értelmes zenét az embereknek! :D
2011. aug. 4. 21:53
 9/13 Music_Fail válasza:
100%
Mert egy köcsög.
2011. szept. 10. 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ház szegénynek nem nevezhető, egyébként a többiek már leírták: Mert egy tehetségtelen senki és mégis úgy nyomatják.- akár csak Fluort, vagy küllföldön Bieber-t
2011. szept. 10. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!