Biztosan Kedves Alekosz egy pszichopata?
1. Amire te gondolsz az inkább a szociopata.
2. Alekosz nem az.
valami nem OK nála az fix
én kinézem belőle h baltás gyilkos lesz 1x...
18:05
na az ilyen "ki nem nézem belőle" alakok szoktak benne lenne a híradóban mint gyilkosok és elmebetegek..
Néztem pár újabb interjút vele kapcsolatban, és szerintem ráhúzható. Külsőre eléggé igénytelennek tűnik, és szerintem nem is igazán okos, de egy pszichopata nem feltétlen okos, vagy kellemes a megjelenése. Kiváló színészi játékuk, és a jó beszélőkéjük miatt annyira megnyerőek. Nincs szégyenérzet, ahogy azt lehet látni pl pár VV-s jelenetben, kommoly arccal mond olyan dolgokat amiktől mások helyben elsüllyednének, márcsak ha rá gondolnak, hogy ilyeneket mondanak. Az empátia hiánya, na ezt szerintem ha egy két interjút megnéz az ember vele kapcsolatban észre veszi mennyire nincs valami rendben nála. Barátnőjéről úgy mesélt, hogy rendelésre érkezett mint egy áru, nőkről úgy beszélt, mintha csak áru cikkek lennének, és a súlyúk, és külsejük határozná meg az értéküket. Volt egy videó amiben Olivér meséli Alekoszról, hogy le se szarta soha nem kereste, csak akkor ha dicsekedett valamivel. A "csajozásai" a VV-ben meg szerintem már már kínos, eléggé passzív aggresszív, és valamelyik videóban szinte lehet látni, ahogy menekülnek előle. Szerintem vannak ott csontvázak bőven a szekrényben nála.
Az hogy sokan nem nézik ki belőle, általában ezek azok akiket elsőnek vágnak át a pszichok, mivel az esetek túlnyomó részében átlagos joe kinézetű emberek a pszichopaták.
Persze az őszintesége, és az abszurd dolgok amiket mond tényleg szórakoztatóan jön le, de csak mert a legtöbben nem vállaljuk fel ennyire amit gondolunk. Nem különleges figura, inkább fura, és a szó rossz értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!