Kinek a halála rázott meg jobban amy winehouse-é vagy Freddie Mercury-é?
Freddy halálakor meg sem születtem még,de ha választani kell a kettő közül akkor inkább az övé rázott meg.Szeretem a Queent jó számaik voltak.A b*zikat eszméletlenül utálom,de Freddynek valahogy ezt is elnézem,mert nem reklámozta úton útfélen,nem ebből élt meg,és nem parádézott rózsaszín hajjal feszülős női ruhákban.
Amyé viszont hidegen hagyott (elnézést a fanoktól),de sosem hallgattam a zenéit,jó formán semmit nem tudok róla,csak annyit hogy drogos volt(ebbe is halt bele).
először is elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de egyszerűen nem tudom elnézni, ahogy egyesek azt hiszik, hogy a homoszexualitás abból áll, hogy valaki rózsaszín ruhában futkos... ne haragudjatok, de mi a francért kevertek ide valami olyasmit amiről fogalmatok sincs? Szörnyű, hogy itt tart a társadalmunk, csak mert páran olyasvalamit ítélnek el, amiről senki sem tehet!
És ha már itt tartunk, itt ott olvastam, hogy Amy megérdemelte a halálát mert szétdrogozta magát. Igen drogozott, igen piált, és miért nem volt mellette valaki, hogy segítsen? Miért történt ez így? Ezt senki sem érdemli meg.
ma 20:05 Tökéletesen egyetértek!
Egyébként Freddie halálakor még nem éltem, de ha éltem volna, akkor az ő halála jobban megrázott volna (nagyon szeretem a Queen-t), így viszont nincs nagy választási lehetőségem. Amy halála is megrázott, főleg, hogy a halála napján volt Slash, a kedvenc gitárosom szülinapja, és eszembe jutott, hogy egyszer ő is meghal... mint minden ember... Nyugodj békében, Amy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!