Meghalt Amy Winehouse, hallottátok?
Tudom, nem jó kategória, de szeretném, ha itt maradna.
Most breaking news a BBC-n. Ma találtak rá a házában.
68%-os
Te nem igazán tudsz semmit Amy-ról.
Ő maga utasította el a segítséget, amikor le akarták szoktatni.
Hallgasd meg a Rehab számát és nézd meg a magyar szövegét...
Nála sokkal értékesebb hírességek is haltak már meg fiatalon.
Nem leszek népszerű, de nekem nem fog hiányozni.
"És ő már nem az első sztár aki a drogok és a pia miatt meghalt. Ott volt Brittany Murphy, Elvis, Kurt Cobain, Heath Ledger, Bruce Lee stb stb..."
Brittany Murphy halálának okát tudtommal nem hozták nyilvánosságra, Heath Ledger halálához pedig köze sincs drogoknak.
Brittany Murphy szívmegállás következtében hunyt el
Heath Ledger viszont gyógyszer-túladagolásban
bár ő korántsem volt olyan módon függő mint Amy
Én soroltam fel a drogok miatt meghalt sztárokat.
Freddy Mercury-t nem értem, miért kellett idekeverni, mikor a homoszexualitása miatt lett AIDS-es. (Tudom, heteroszexuálisok lehetnek, nem erről van szó)
Brittany Murphy tényleg szívmegállás miatt halt meg, de mellette drogfüggő is volt: [link] ez az első cikk amit megtaláltam.
Amúgy pedig én Amy-nek összesen 1 számát ismeretem a Rehab-ot.
Itt egy pár sor belőle:
They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go
Azért még mindig úgy gondolom megdöbbentő, hiába élt olyan életet amilyet. Bár ha megnézzük mondjuk Ozzy-t, ő is korához képest eléggé lepusztult állapotban van, vagy más régi rocksztárt. Ez az életmód ha nem is öli meg őket, de tönkreteszi a szervezetüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!