Melyik magyar, ill. külföldi hírességek dohányoznak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 12:12
11/17 anonim válasza:
Barack Obama, Quentin Tarantino, Bruce Willis, Horn Gyula, Kern András, Bodrogi Gyula, neveiket nemtom de a Mirigy tagok közül többen, mivel az Üvegtigrisben mindig letüdőzte ezért szerintem Rudolf Péter is, szegény Flipper Öcsi is bagózott, Jack Nicholson, Patrick Swayze, Courtney Love, Jennifer Aniston
13/17 anonim válasza:
Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz, Sarah Jessica Parker, Matthew Boderick, Daniel Radcliffe, Katherine Heiglnek, Jennifer Aniston, Shia LaBeouf, Penelope Cruz, Ganxsta Zolee, Tóth Gabi, AFC-sek... Ennyit találtam most, (azokat nem írtam le akiket már leírtak) :)
14/17 anonim válasza:
Lindsay Lohan, Kiss Ramóna, Geszti péter,
Beck Zoltán, Lovasi András, Kispál András, Kiss Tibor (nemtom, mennyire ismertek, alternrockot játszanak, én imádom őket <3)
16/17 anonim válasza:
Ada is cigizett, bár nem tudom, hogy most a gyerek mellett mi a helyzet... Lady Gaga is szokott, Kate Hudson, Cameron Diaz, Mila Kunis, Miley Cyrus
17/17 anonim válasza:
az összes kommunista politikus is dohányzott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!