Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Észre vettétek már hogy Will...

Észre vettétek már hogy Will Smith nagyon tud?

Figyelt kérdés

Ez alatt nem csak azt értem hogy kiváló színész, hanem azt is hogy profi Rapper. Eddig minden dalát imádom, nagyon tud.

Szerintetek is?

http://www.youtube.com/watch?v=_zXKtfKnfT8&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=uzUozo1628U&feature=list_rela..

Ez egy kis segítség dönteni.

2011. júl. 22. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A rapp nem az én műfajom, szóval erről nem beszélek, de mint színész, vannak nála sokkal jobbak. Még a négerek közt is.
2011. júl. 22. 10:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy vannak-e nála jobbak, persze hogy vannak, de ettől még többszörös grammy-díjnyertes és Oscar-díjra jelölt.Szerintem előbb utóbb megkapja az Oscart, nagyon nagyot alakított a Hét élet című filmben.
2011. júl. 22. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, én sem kedvelem a rapet. a filmjei meg nem tetszenek, szóval én még nem vettem észre.
2011. júl. 25. 20:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor itt az ideje hogy kinyisd a füledet és a szemedet.
2011. júl. 25. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem mindig nyitva van :D de most ne te akard már meghatározni, más ízlését. ahány ember, annyi ízlés, de te gyerekesen sértődj meg azon, hogy másnak nem jön be, ami neked igen, aztán itt próbáld meg őket rábeszélni, hogy de tetszen már, mit képzelsz?! ....
2011. júl. 26. 00:33
 6/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre kell válaszolni, ha ezt nem fogod fel akkor elég gyenge elméjű vagy.
2011. júl. 26. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:

te vagy a gyenge elméjű. kérdés: észrevetted-e már... válasz:... szóval még nem vettem észre.

: DDDDD

2011. júl. 26. 14:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Szétrúgnálak az interneten keresztül ha lehetne te szotyip.cs!!!
2011. júl. 26. 15:08
 9/13 anonim ***** válasza:
nem illik így beszélni egy lánnyal :D meg amúgy is, gratulálok, hogy az alapján, hogy nem szeretem Will Smith-t már is kiismertél :) ejjha.
2011. júl. 26. 20:27
 10/13 anonim ***** válasza:
amúgy mi az a szotyip.öcs? :DD
2011. júl. 26. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!