Ki jön be nektek a legjobban? Sp, Fluor, Bill, Tom, Justin, Joe?!
Figyelt kérdés
(Főleg a tinilányok válaszát várom :D)
Ha senki,akkor melyik a legtűrhetőbb????
SP(Éder Krisztián):
Flour Tomi:
Bill Kaulitz:
Tom Kaulitz:
Justin Bieber:
Joe Jonas:
2011. júl. 21. 20:04
1/8 anonim válasza:
hát... egyik sem... de ha nagyon kell akko talán Joe Jonas :/ de hát ő se az a hűű ccsak azért mert muszáj volt választani :D
De bocs az offért de az a Bill Kaulizt az lány vagy fiú? :/
3/8 anonim válasza:
Fluor, ez egyértelmű. :)
Amúgy bocs én is megkérdem mint az első: Bill Kaulitz fiú vagy lány? A nevéből ítélve fiú, de kinézetre meg egy nőnek tűnik...
4/8 anonim válasza:
Hát Bill Kaulitzot meg a testvérét nem csodálom hogy lánynak nézik?? De nekem Sp
5/8 anonim válasza:
Bill az nem a Tokio Hotelből van? Mondjuk én akkor láttam róla képet egy Bravoban, amikor hosszú haja volt.
6/8 anonim válasza:
Deák Bill forever nem ezek a nyálgépek...a mai fiatalok izlésficamultak!!
7/8 anonim válasza:
Én a Billel szívesen eltöltenék egy pár órát :) A többi rém gáz, és csak untatnának! 26L
Amúgy Justin is bejön, de nem a bíííber, hanem a Timberléééék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!