Honnan tudom meg hogy melyik sztarra hasonlitok?
Figyelt kérdés
Erdekelne hogy kire hasonlitok az ismert emberek kozul. Kerlek linkeljetek be nekem olyan kulfoldi forumokat ahol ez a temakor.Felrak mindenki egy kepet es a tobbiek a forumon irnak hogy szerintuk az az illeto kire hasonlit. Ne olyan site-okat linkeljetek mint a myheritage mert nekem emberek velemenyere van szuksegem es nem egy ilyen programera.Elore is koszonom2011. júl. 20. 18:47
1/5 anonim válasza:
miért nem linkelsz ide?:) Megtudjuk mi is mondani hogy kire hasonlítasz :))
2/5 anonim válasza:
Most ez annyira fontos? :D Kezdek félni, hogy mekkora hatalma is van a médiának...
3/5 anonim válasza:
Amugy igen, ez már durva. Nem kell sztárhoz hasonlitanod. Te te vagy, a sztár meg a sztár. Légy önmagad ember!
4/5 anonim válasza:
Ezt olvasd el jó móka. :D
5/5 anonim válasza:
Akkora fo$ ez a Myheritage..minden képnél másokat dob ki.
Számít a hajszín,milyen szögben vagy a képen stb...nekem Bartók Bélától kezdve (nem vicc,ráadásul lány vagyok) Ashley Olsen,Britney,Jessica Simpson,meg még rengeteg mást dobott ki.A többire nem emlékszem mert nem olyan ismertek.
Hülyeség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!