Szerintetek Ő az igazi Lena Katina?
Én se tudtam, hogy ki az. xD
Megnéztem a linket, és miért ne lehetne ő? Ez mitől olyan érdekes? :O
(Mert ugye ez OLDAL, és nem személyes profil. Ha rendes profil lenne, akkor csodálkoznék...)
Ohjeee t.A.T.u. fanok :D Am énis imádom őket. Lena a példaképem ♥ De lehetséges hogy az az ő oldal nem biztos de lehet. ( bár nekem még egyszer sem válaszolt :D)
Mindenesetre Lena Katina forever ♥♥
EZ nem a hivatalos oldala, ez egy hülye, aki visszaél a nevével. Itt van Lena Katina hivatalos FACEBOOK oldala:
(A hivatalos oldaláról, twitteréről van a link és nem ír olyan hülyeségeket, mint ez és itt témyleg Lena ír.)
én Juliat jobban szerettem, dem indkettőt szeretem, egy napon születtem Ju val, február 20 csak ő 85 ös én 86 os :)
ls mondják h hasonlit a hangom az övükére, meg a külsőm is Yu éra, de már 2002 től ismerem és szeretem őket, hála danubius radio, meg viva +
én is ya sholsa s uma (all the things she said) láttam előszőr, aztán jött a többi
fura mennyire hasonlít a hangjuk, meg szeretem az oroszokat, az arcukat, a nyelvüket, mármint az orosz nyelvet :)
akkoris ha nem leszbik
meg szerelmes is voltam Ju ba lány létemre
valahol példakép is volt meg ideál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!