Létezik a rekkencs? A többi lent.
Rekkencsek tényleg léteznek. Itt a Keleti Kárpátokban nagyon sok él belőlük, pedig kihaltnak hiszik őket, és egyre jobban elszaporodnak. Kis méretű lények, két lábon járnak, és nem nagyobbak egy elsős gyereknél, de viszont nagyon veszélyesek és alattomosak. Nappal mindig elbújnak, éjjel pedig garázdálkodnak. Nehéz őket meglátni, mert nagyon ügyesen rejtőzködnek. Általába csoportosan járnak, és még a házakba is bemennek komoly károkat okozva. Én még nem láttam, de már párszor hallottam, ahogy osonnak mögöttem, ilyenkor valami jól kivilágított helyre menekülök, nehogy megtámadjanak.
De azért vannak ilyen-olyan védekezési módok is ellene, például zoknit húzunk az ágy lábára, de a fekete tyúk árnyékától is félnek. Ha errefelé jársz, ajánlom, hogy legyen mindig a zsebedbe egy kis agyag-homok keverék, mert azzal is ki lehet védekezni egy esetleges támadást. Ez tényleg nem vicc, nagyon veszélyesek, úgyhogy jobb, ha megfogadod a tanácsomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!