Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Létezik a rekkencs? A többi lent.

Létezik a rekkencs? A többi lent.

Figyelt kérdés
Gondolom nem sokan hallottak róla, igaz én sem láttam még csak történeteket hallottam róla, hogy van aki látta, több szemtanú. Azt mondják, hogy a keleti-kárpátokban élő kihaltnak hitt félelmetes, nagy sárkányszerű lény, először sokat nevettem ezen de aki mesélte (am. egy pap volt és a papok nem szoktak hazudni, pláne többszöri rákérdezésre, és voltak akik szintén azt mondták hogy ez igaz) azt mondta hogy képet is látott róla. Nem tudom ebből mi az igaz.
2011. júl. 17. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
rossz kategória:DD szerintem az a rekkencs nem valami sztár xd
2011. júl. 17. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
az igaz, de ha valaki válaszokat is tudna írni jobb lenne
2011. júl. 18. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
írd át másik karegóriába mert itt nem nagyon van olyan aki ilyenekkel foglalkozik :S
2011. júl. 18. 16:06
 4/6 anonim válasza:
a papok szoktak hazudni... ők is emberek ;)
2011. dec. 19. 21:35
 5/6 anonim válasza:

Rekkencsek tényleg léteznek. Itt a Keleti Kárpátokban nagyon sok él belőlük, pedig kihaltnak hiszik őket, és egyre jobban elszaporodnak. Kis méretű lények, két lábon járnak, és nem nagyobbak egy elsős gyereknél, de viszont nagyon veszélyesek és alattomosak. Nappal mindig elbújnak, éjjel pedig garázdálkodnak. Nehéz őket meglátni, mert nagyon ügyesen rejtőzködnek. Általába csoportosan járnak, és még a házakba is bemennek komoly károkat okozva. Én még nem láttam, de már párszor hallottam, ahogy osonnak mögöttem, ilyenkor valami jól kivilágított helyre menekülök, nehogy megtámadjanak.

De azért vannak ilyen-olyan védekezési módok is ellene, például zoknit húzunk az ágy lábára, de a fekete tyúk árnyékától is félnek. Ha errefelé jársz, ajánlom, hogy legyen mindig a zsebedbe egy kis agyag-homok keverék, mert azzal is ki lehet védekezni egy esetleges támadást. Ez tényleg nem vicc, nagyon veszélyesek, úgyhogy jobb, ha megfogadod a tanácsomat.

2014. nov. 13. 19:47
 6/6 anonim válasza:
A rekkencs létezik! Sőt van rekkencsevő és rekencsevőevő is
2017. jan. 8. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!