Dzsuzsák Balázs és Zimány Linda kapcsolatáról mi a véleményetek?
*felesége
jah én mondjuk ezzel a majommal(Balázs) akkor se járnék ha arab sejk lenne:D
olyan buta és ronda szegény:)
Honnan tudod te kockafej, h ribanc a csaj?
Ki vagy te h megítéld?
semmit se tudsz róla!!
csak fröcsögsz...
ne okoskodj
Én erre csak azt tudom mondani h van egy celeb modell csaj, akiről én is azt hittem h mekkora ribi meg sznob,
aztán a véletlen úgy hozta, h bekerültem a baráti körébe, közben jobban megismertem.
Kiderült h egy irtó jófej, helyes, aranyos csaj..
na erről ennyit.
Evolúciós biológia 101, hogy a nőnek olyan férfi kell, akinek magas a státusza, mert egy ilyen férfi tudja biztosítani az utódok biztonságát. A státusz külső jegyei a vagyon és a hatalom jelei, pl. a jó autó, nagy ház/lakás, illetve a vezető beosztás, a presztízs.
Mivel a férfiakban ez az ösztön ebben a formában nem működik, és a kultúrát a férfiak definiálják, ezért a nők magatartása matematikai bizonyossággal kiszámolható. Mindegyikük azt fogja mondani, hogy neki nem számít a pénz, de szinte csak a pénz fog számítani mindegyiknek, plázacicától a katolikus leányegylet tagjáig.
Ráadásul amikor a pénzorientált nő azt állítja, hogy nem érdekli a pénz, akkor valahol igazat mond. Őt nem a pénz érdekli, hanem csak mindaz, amit a pénzért kap :)))
Nem vádolhatod a nőt anyagiassággal, ő a belső értékekre utazik. Belső érték pl., ha valaki olyan romantikus, mint az ő szerelme, aki egy valóságos lovag, herceg, királyfi (hiszen vezérigazgató). És kedves, gyengéd (hiszen múltkor is megvette azt a táskát/cipőt/akármit). És okos (hiszen vezető elemző). És férfias (márkás autó = férfiasság). A személyiség számít, nem a pénz! Csak hát a nők a személyiségen keresztül a pénzt érzékelik.
Ha valaki szegény, és durva, robbanékony, udvariatlan természet, akkor a nő szerint ő durva, bunkó állat. Ha gazdag, akkor ugyanő egy csodálatos macho, latin temperamentumú félisten. Ha valaki szegény, és udvarias, gyengéd, segítőkész, akkor pipogya, nyámnyila lábtörlő. Ha ellenben gazdagon ugyanez, akkor kedves, rendes, korrekt, aranyat érő ember.
Szinte minden létező emberi tulajdonságnak és annak ellentétének két változata van a nő fejében: az egyik értelmezés akkor lép életbe, ha az illető gazdag, a másik akkor, ha az illető szegény. Ebben a formában valósul meg, hogy a nőket csak a belső értékek érdeklik, azaz főleg a pénz.
de kedves kérdező most akkor mi is a baj?
ha ez evolúciós dolog?
miért ítélkezel?
Linda sztem nem buta liba
ötödéves a jogon
azért az nem megy csak úgy
egyébként sztem az csak szerep neki
jobban eladható
de sztem nagyon is gógyis
D.Balázs ennyi pénzért nekem is "szép" lenne. Z. Lindának meg csak azért kell, mert hozzászokott egy bizonyos szinthez (az előző kapcsolata(i) után), nem fogja alább adni, és saját erőforrásból nem tudná finanszírozni.
Amúgy kérdező, nőként mondom, hogy szerintem teljesen igazat írtál az előbb.
Az 5 éves jogi egyetemet meg más is el tudja végezni.....10 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!