Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek mi a véleménye Lady...

Kinek mi a véleménye Lady GaGa-ról?

Figyelt kérdés

Én bírom a csajt, és a zenéjét is!! Ő legalább nem 1 nyafis hangú, apuci pici lánya féle csinált tizenéves sztárocska!! Aki nem hiszi hallgassa ezt meg!

http://www.youtube.com/watchv=NgHRsGTBeD4&feature=related

2009. márc. 26. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hermafrodita
2010. máj. 31. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy igazi istennő
2010. nov. 29. 01:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem annyi a véleményem röviden, hogy gyönyörű, intelligens, tehetséges, imádnivaló, tökéletes, Istennő, GaGa!!!
2010. dec. 8. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
fapfapfapfapfapfapfapfap
2011. jan. 24. 18:49
 15/15 anonim válasza:

Lady gaga: ismertté válása előtt szektázott, a videóiban jól látható, kicsit sem elrejtett sátánista jelek és szimbólumok, istenkáromló, az összes dalában ócsárolja jézust. aki nem hiszi:

az alejandro c. száma: alejandro másnéven Isten. "dont call my name alejandro" azt jelenti, ne hívj, isten- tehát egyértelműen megveti. ahol csak lehet, eltakarja az egyik szemét, általában egy kört formázva a 2 ujjából, így egy 6-ost mutat a szeme körül, a 6-os a sátán jele, az eltakart szem pedig a mindent látó szemet jelképezi. sokszor mutat, és visel a testén dávid csillagot és fordított keresztet, szerintem ezek elég egyértelműek. a klipjei sokszor tartalmaznak fekete- fehér elemeket, ezek is bibliai elemek, ahogy a kígyós és kecskefejes ékszerei is. az egész lady gaga imázs egy antikrisztus propaganda. ennyit a vallási részéről. ezek tények. megcáfolhatatlanok. olyan, mint hogy az ég kék a fű meg zöld. persze zenei szempontból vitatkozhatnák, hogy ízlések és pofonok, satöbbi, az most amúgy sem lényeges. Én mindezek a tények ellenére nagyon szeretem Gagát, a számai és mindene miatt, főleg azért, mert nem hiszek istenben.

2012. jan. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!