Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek igaz lehet ez?

Szerintetek igaz lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy oldal ahol állítólag lehet chatelni Selena Gomezzel! Itt azt írja, hogy Selena is fel szokott jönni, de én még sosem találtam fenn! Ha meg volt selenagomez nevű az kamu volt!

[link] -- ez az az oldal!

Valaki chatelt már vele?

2011. jún. 21. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tuti nem igaz. Nem hiszem, hogy arra lenne ideje, hogy tök idegenekkel cseteljen...
2011. jún. 21. 19:10
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy baromság. Tuti nincs ideje ilyesmire.

De ha mégis igaz, azt is leszarom, nem rajongok különösebben a csajért.

2011. jún. 21. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:
ne dőlj be ilyeneknek, ezt csak vki terjeszti, tuti nem igaz, gondolj bele, ha mindenkivel, aki akar vele chatelni csak 1 mondatot beszélne, már az hetekig tarthatna neki, meg van jobb dolga is ennél.
2011. jún. 22. 10:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg hihető volt, mert Facebookon is szokott chatelni a rajongókkal meg Twitteren is! :S Lehet hogy néha feljár!
2011. jún. 22. 17:10
 5/17 anonim válasza:
Hát a facebookon sok képet meg videót megosztott már mert én is felvetem de fent még egy másodpercre se láttam.Úg yhogy kamu :)
2011. jún. 22. 19:45
 6/17 Calico ***** válasza:

Inkább Twitteren írj neki. Nem biztos, hogy válaszol, de próba szerencse.

Ha ez igazi lenne, akkor biztosan kitenné Facebookon a falára és Twittere is, hogy gyertek, chateljetek velem, akárhány órakor kezdünk.

Figyeld a Twitterét, ki szokta mindenki írni, hogy mikor lesz a live chat, és persze a linket is kiteszik.

Selena hivatalos FB oldala: [link]

A többi, ahol barátnak tudod jelölni, fakek.

Ha ezen a hivatalos oldalon fent van Selena, azt nem látod chaten. Ez nem olyan, amikor a barátod.

Látom nem lehet írni a falára, a kommentekre pedig nem válaszol.

Szóval, szerintem Twitter + live chat (ha lesz). :)

2011. jún. 23. 10:52
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) De a Twittert annyira nem ismerem csak ritkán járok fel, egyáltalán hol lehet ott chatelni? :)Mert az még nem csináltam... :SS
2011. jún. 23. 12:05
 8/17 Calico ***** válasza:

Nem lehet chatelni.

Csak mondjuk akarsz írni Selenának:

@selenagomez és amit akarsz. Persze angolul, ha akarod, hogy megértse.

De elég sokan írnak neki, szóval nem biztos, hogy fog válaszolni.

Privát üzenetet nem tudsz neki küldeni addig, amíg ő nem követ vissza.

Ha valakinek akarsz írni ott, akkor a felhasználóneve elé teszel egy @-t. :)

2011. jún. 24. 10:33
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Akkor már értem miért nem találtam sehol sem a chatet! De mikor néztem az üzenőfalát csak ő irkált ki minden félét, hogy mit csinál, meg hol koncertezik, meg stb. Senki se ír neki, akkor beégnék, hogy írok neki és közbe nem is válaszol! Meg az ilyen magyar énekeseknek se írnak :SS pl. Lola
2011. jún. 24. 12:03
 10/17 Calico ***** válasza:

Jaj, írnak, csak te azt nem látod. :) Mondjuk. Van olyan, hogy "Mentions"- ott láthatod, hogy így (@xy) írnak neked. Neki is úgy van. :)

Amúgy, ha rákattintasz a tweetre, ott jobb oldalon megjelenik a tweet, és alatta, hogy 45453 Retweet blabla, és a akik arra válaszoltak neki. :)

2011. jún. 24. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!