Miről szól lady gaga judas klipje?
Itt a wikipédia cikk:
De itt egy elemző videó is (10:34-től kezdődik)
Ugyanennek a rövidített változata:
http://www.youtube.com/watch?v=AxVOjkrqJg4
Röviden összefoglalva a klip rejtett üzenete: tagadd meg Jézust (a keresztény értékeket) és nyugodtan válaszd Júdást (a bűnt), mert a bűn nem is akkora bűn valójában.
Az utolsó versszakból derül ki minden. (ha nem tudsz angolul majd elküldöm a fordítását.
szerintem nem az, amiről az utolsó ír.
Néztem az mtv-n a hétvégén egy műsort és abban volt egy Lady gaga interjú, és abban mondta Gaga, hogy volt egy pasija, aki nagyon átverte,elárulta, és ezt a férfit Júdáshoz hasonlította, mivel hogy Júdás elárulta Jézust
Szeretem GaGát, szeretem Istent. Istent mindennél jobban szeretem. Meglepődtem ezen az analizáló videón, bár gondoltam, hogy valami ilyesmiről fog szólni. Az már igaz, hogy Lady GaGa így próbálja magára felhívni a figyelmet, de a tudatlanságán kívül más bűne nincs. Az is igaz lehet, hogy rejtett szimbólumokat használ, de akkor ássuk el vele együtt a többi irodalmi értelmiségit is! Ez a magyarázó videó túlreagálta mindazt, amit GaGa nem is biztos hogy azért rakta a klippbe, amiért a fickó gondolja. Az meg, hogy így próbálja fellázítani az embereket Isten ellen, az hülyeség, kitaláció. Római katólikus vagyok, megnéztem a klippet, mai napig a kedvencem. Változott a világnézetem, máshogy viszonyulok Istenhez, mert sokkal jobban megerősödtem a hitemben, és mindennél jobban imádom a Szentháromságot. Nem azt mondom, hogy mindenki ugyanígy reagál a klippre, ez személyes tapasztalat, de akinek van lelke, az tud gondolkozni.
Egy alkimista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!