Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miről szól lady gaga judas...

Miről szól lady gaga judas klipje?

Figyelt kérdés
Nem a dal miről szól hanem a klipp tartalmára lennék kiváncsi előrein kösziiii
2011. jún. 20. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
engem is érdekel..
2011. jún. 20. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt a wikipédia cikk:

[link]

De itt egy elemző videó is (10:34-től kezdődik)

[link]

Ugyanennek a rövidített változata:

http://www.youtube.com/watch?v=AxVOjkrqJg4

Röviden összefoglalva a klip rejtett üzenete: tagadd meg Jézust (a keresztény értékeket) és nyugodtan válaszd Júdást (a bűnt), mert a bűn nem is akkora bűn valójában.

Az utolsó versszakból derül ki minden. (ha nem tudsz angolul majd elküldöm a fordítását.

2011. jún. 20. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem az, amiről az utolsó ír.

Néztem az mtv-n a hétvégén egy műsort és abban volt egy Lady gaga interjú, és abban mondta Gaga, hogy volt egy pasija, aki nagyon átverte,elárulta, és ezt a férfit Júdáshoz hasonlította, mivel hogy Júdás elárulta Jézust

2011. jún. 21. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon kemény... én nagyon szerettem ezt a dalt, de sosem értettem miről szól, most hogy megnéztem ezt a videót eléggé meglepőddtem:)
2011. júl. 24. 13:20
 5/5 anonim válasza:

Szeretem GaGát, szeretem Istent. Istent mindennél jobban szeretem. Meglepődtem ezen az analizáló videón, bár gondoltam, hogy valami ilyesmiről fog szólni. Az már igaz, hogy Lady GaGa így próbálja magára felhívni a figyelmet, de a tudatlanságán kívül más bűne nincs. Az is igaz lehet, hogy rejtett szimbólumokat használ, de akkor ássuk el vele együtt a többi irodalmi értelmiségit is! Ez a magyarázó videó túlreagálta mindazt, amit GaGa nem is biztos hogy azért rakta a klippbe, amiért a fickó gondolja. Az meg, hogy így próbálja fellázítani az embereket Isten ellen, az hülyeség, kitaláció. Római katólikus vagyok, megnéztem a klippet, mai napig a kedvencem. Változott a világnézetem, máshogy viszonyulok Istenhez, mert sokkal jobban megerősödtem a hitemben, és mindennél jobban imádom a Szentháromságot. Nem azt mondom, hogy mindenki ugyanígy reagál a klippre, ez személyes tapasztalat, de akinek van lelke, az tud gondolkozni.

Egy alkimista

2011. szept. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!