Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért papolják hogy a sztárok...

Miért papolják hogy a sztárok nem foglalkoznak a rajongóikkal?

Figyelt kérdés
Van egy előadó akivel tök jó kapcsolatot építettem ki hosszú idő keserves munkája alatt. Persze a sok rosszindulatú ember tolja nekem a dumát, hogy le se szar engem meg hogy azt se tudja megmondani ki vagyok. Ennek ellenére többször találkoztunk privátba, meghívott a videoklipjébe hétvégente beszélünk telefonon, lehet a szülinapi bulimra is eljön, és mindig keresi a módot hogy sikerüljön eljutnom a koncertjére (elvégre én vagyok a legnagyobb rajongója :D) És nem csak velem ilyen több rajongójával tartja a kapcsolatot rendkívül közvetlen és kedves, mindenkit név szerint ismer. Hogy is van ez akkor? :) Vagy az én kedvencem csak egy kivétel a sok előadó közül?
2011. jún. 19. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ki az az előadó?
2011. jún. 19. 13:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem fogom megosztani :D Mert jönnének az oltogatások. Annyit elárulok hogy nem SP és nem is Fluor ;)
2011. jún. 19. 13:25
 3/11 anonim válasza:
hát ez van, neked ilyen tapasztalatod van, másoknak meg amolyan. Nem lehet, hogy a kedvenced még a karrierje elején tart és több időt tud tölteni a rajongókkal? Mert lehet, hogy ha már nagyon befutott akkor esetleg elfelejti ki is ő és honnan jött és már nem foglalkozik másokkal, csak magával...mert sajnos ez elég sok "sztárra" igaz. De tök jó, ha a tied kivétel!
2011. jún. 19. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
A kivétel mindig erősíti a szabályt!
2011. jún. 19. 13:27
 5/11 TOMAtm ***** válasza:
Biztos Alekosz az!na majd ő foglalkozik veled:)
2011. jún. 19. 13:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem Alekosz... xD És az én előadóm már 3-4 éve szakmában van szóval annyira azért nem új. És az elejétől foglalkozik azokkal akik szeretik mert mégis nekik köszönheti hogy ott tart ahol. Nincs elszállva magától egyáltalán.
2011. jún. 19. 13:29
 7/11 anonim válasza:

na hát ez tök jó. és miért érdekel, hogy mit mondanak erről mások, le akarnak beszélni arról, hogy tartsd az illetővel a kapcsolatot? Vagy miért zavar ez ennyire?

Lehet hogy féltenek, hogy beleéled magad valamibe, aztán csalódsz (már ha tetszik is az előadó és esetleg többet is akarsz)

2011. jún. 19. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet értek veled, de sajnos vannak olyanok, akik nagon undokok... én annó csalódtam a Republik énekesében. Eg koncerten voltunk, az ismerősünk szervezte és a barátnőm + én bemehettünk hátra, mikor még csak a zenészek voltak ott. Csak sima autógrammot akartunk, de nagyon furán viselkedett. Szakított egy darab papírt, ráfirkált valamit (semmi "kedves" vagy "sok szeretettel"). Csak a nevér, amit kiolvasni sem lehetett, aztán elment.... Hát eléggé csalódtam. Persze ettől még nagyon szeretem a zenéjét, viszont a dobosuk (? nem biztos) nagon rendes volt! :D

De ettől függetlenül vannak tényleg nagyon rendesek. Nem árulod el, hogy ki az? Nem fog senki lehurrogi. Fiú vagy lány?

2011. jún. 19. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:50 nekem is volt hasonló tapasztalatom,ugyanúgy vele. Egy sérülteknek szervezett rendezvényen voltam önkéntes,a színpadnál,aztán az esti koncerten,nekünk kellett segíteni a biztonságnál is,nehogy felmenjenek a színpadra,és egy nagyon öreg néni (talán down kór-os lehetett), odaszólt nekünk hogy hogy szerezhetne autogrammot az énekestől. Mivel nekünk bejárásunk volt a színfalak mögé,elmentünk hátra, és meg is találtuk,elmondtuk a helyzetet,de úgy nézett ,mintha nem is értette volna hogy merjük megszólítani,aztán ráfirkált a papírra valami olvashatatlan bigyót és faképnél hagyott. A néni meg ott sírt ,annyira örült neki,hogy szereztünk.... :/

Engem is érdekelne,melyik celebre gondolsz,de nem tartom lehetetlennek ezt a sztorit,de tény hogy ritka. Vannak akik elszálltak és vannak akik ,okkal, nem bíznak a rajongókban annyira hogy közel engedjék magukhoz.

2011. jún. 19. 14:53
 10/11 anonim válasza:
Nem a Fekete Dávid az az előadó? Ő mondta egyszer a tv-ben, h közvetlen a rajongóival,valakikkel szokott is beszéli, meg hozzánk a suliba is eljött, amikor meghívták. :)
2011. jún. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!