Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted sikeres lesz Béci...

Szerinted sikeres lesz Béci zenei karierje?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert most hipertrendi akar lenni, de közben meg nem jó amit csinál. Ha megmaradt volna a rappelésnél, akkor talán lett volna esélye. Amúgy pedig az állandó majomkodásával meg fogják őt utálni + ősszel jön a következő VV. A télen már sehol sem lesz Béluska :)
2011. jún. 15. 22:48
 12/21 alkesz éva ***** válasza:
57%
Inkább csinálna normális rap zenét nem ezt a divat sz.rt.De ezzel legalább fel tud lépni,nem úgy mint a többi akiknek berúgásból áll egy hakni.
2011. jún. 16. 07:16
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
hát már most sem sikeres és szerintem nem is lesz, pár honap és a süllyesztöbe kerul, hozzáteszem megérdemli, én már a VV-ben sem szerettem öt, most sincs ez máshogy
2011. jún. 16. 09:26
 14/21 anonim ***** válasza:

REMÉLEM NEM!

És ne haragudj kérdező,de bűn leírni a "zenei karrier" és a "Béci" szavakat egy kérdésbe!

Az az ember egy rakás szánalom,a kanca hugával együtt. Tegnap végig imádkoztam,hogy inkább világvége legyen,mint a kan rácz klipje. Azt hittem nem lehet rosszabb annál a 3 percnél,de rá kellett jönnöm ,hogy van : hogy ez még tetszik is pár embernek.

Mellesleg az egész banda szánalomra méltó. SP is mindenkit legyökerezett, még annyi intelligenciája sincs,hogy ne süllyedjen le arra a szintre,hogy csak úgy tudja megvédeni magát,meg a hülye klipjét,hogy ilyen szavakkal olt mindenkit.

Az pedig felháborító,hogy ezt nevezzük "magyar zenének" (R.I.P.). Rég nincs olyanunk. Kár is erőltetni. :/

2011. jún. 16. 10:06
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem lesz sikeres! max. egy slágeres előadó lesz. jön még VV, jönnek az az újabb "sztárok".
2011. jún. 16. 14:58
 16/21 Epermag válasza:
Zene? azt valaki zenének titulálja? :D
2011. jún. 16. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igen én nagyon bírom:DD
2011. jún. 16. 19:24
 18/21 anonim válasza:
max annyira mint majka...ő is már rég el lett felejtve.béci is megy a süllyesztőbe.
2011. jún. 16. 20:40
 19/21 anonim ***** válasza:
zeneileg semmi tehetsége? ugyan már kérlek :D Miért? Fluor vagy SP(erma) annyira tehetséges lenne?? Kimagasló egyéniségek? Úgyis a tizenéves kiscsajok döntik el...
2011. jún. 17. 22:00
 20/21 anonim válasza:
Rohadtul nem!:)
2011. júl. 17. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!