Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Valaki találkozott már az...

Valaki találkozott már az utcán valamelyik híres emberrel?

Figyelt kérdés

Itt most híresebb emberre gondolok nem pont pl.: a Bogdányi Titanillára, mert azt úgyse ismeri senki (vagy csak alig)

Olyanokra gondolok hogy pl.: Fluor, SP, Pataki Attila, Ördög Nóra stb... Ha igen, akkor kivel, mikor és mit csináltál? (elmentél mellette, kérdezősködtél, fényképet csináltál) Én nekem sajnos nem volt még ilyen élményem... :/

Köszi előre is a válaszokat! :)

2011. jún. 14. 21:37
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Gondolkozz pozitivan. Attol, hogy az orszag legkisebb megyejeben elsz nem jelent semmit.

En peldul Romaniaban elek (egyebkent az utolso valaszolo vagyok) es megis talalkoztam tobb hireseggel is.

Meg talalkoztam Gyozikevel es Beaval (Hajduszoboszlon az uutcan) es szamos kocerten lattam hires embereket

:)

2011. júl. 1. 15:57
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem az ország legkisebb megyéjében, hanem legkisebb megyeszékhelyén (Zalaegerszeg) élek. :) Köszi a "lelkesítést" :) Mire nagy leszek, úgy is többségben sztárok és nem civilek lesznek... :D
2011. júl. 1. 16:16
 23/29 anonim ***** válasza:

14:43-14:47-es vagyok meg nyugtatlak én egy kertvárosban lakom és az egész város a fürdőről meg a rétes fesztiválról híres

u.i.: a polgármester híres embernek számít? :P

2011. júl. 3. 13:50
 24/29 A kérdező kommentje:
Az nem számít híresnek... :D
2011. júl. 3. 15:10
 25/29 anonim ***** válasza:
basszus pedig ő a szomszédunk :D ja és most már Jared Leto-val bővült a lista :D
2011. júl. 5. 19:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Egyszer véletlenül együtt vacsoráztam Rúzsa Magdival. Nagyon közvetlen lány, szimpatikus volt.
2014. jan. 4. 13:32
 27/29 anonim válasza:
Sebestyén Balazzsal. Jottem edzesrol keson. Es o meg ment be. En meg elkezdtem bamulni -.-" de csak mert tudtam hogy ismeros valahonnan :D
2014. aug. 7. 18:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Király Linda ott volt egy étteremben, ahol én is a családdal. A Hooligansből az egyik tag (nem tudom a nevét) elment mellettem az utcán. Egyik esetben sem csináltam semmit, de azon megdöbbentem, hogy hétköznap milyen bőrcuccban szaladgál, nagyon durva volt.
2014. nov. 9. 21:24
 29/29 anonim válasza:
Én láttam Király Lindát Starbucksban, Alföldi Robit utcán, Rúzsa Magdit vmint Ördög Nórát boltban, Pokorny Liával is találkoztam már. Csak az utóbbival csináltam képet.
2016. aug. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!