LÁNYOK! (esetleg fiúk) Ti miért szeretitek SP-t? (már aki természetesen)
Szóval én nem is mondok mást mint a saját kis enyhe véleményem.
Valamennyire értek a zenéhez, és néhány rokonom is és igenis megállapítottuk mindannyian, hogy hamis, na persze nem mindig de sokszor, meg nem olyan durván de akkor is az.
Roppantul nagyképű volt sokszor a Nagy Duett műsorban és szerintem nagyon unszimpatikus is, igen el van szállva.
Először szerintem írjátok le ti miért szeretitek (bármely értelemben) majd szóljatok hozzá az én véleményemhez.
Én a magam részéről szintén elég szánalmasnak tartom őt, mert amit 22 évesen úgymond "letett az asztalra" az a szememben sz*rt sem ér. :)
Nekem ez róla a véleményem, és nyíltan fel is vállalom. Ugyanakkor van életem, nem szorulok rá, hogy ilyen emberkékkel foglalkozzam, szóval a témát itt le is zárom, nem hallgatom a "zenéjét" (?? :D).
Nem vagyunk egyformák, van akinek tetszik...hát ehhez se fűznék inkább több kommentárt, mert még beszólnának a rajongók :D
Inkább megmaradok a rocknál.
17/L
Glambert:
Idegbeteg állatok véleményét se kértük. :)
Nos örülök hogy még mindig jönnek a válaszok.
Most láttátok és hallottátot hogy mit ide sz@rt a királynőválasztásra ? Képes volt eljönni ezzel az igénytelen, undoritó, egos számmal egy ilyen fontos műsorra, na meg az a mocskos trikója, egy jellemtelen kis genny az egész pali, semmi dallam nem volt semmi semmi
SEMMMMMIIIIIII, és most talán ezt a TV2 nél is észrevették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!