Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » LÁNYOK! (esetleg fiúk) Ti...

LÁNYOK! (esetleg fiúk) Ti miért szeretitek SP-t? (már aki természetesen)

Figyelt kérdés

Szóval én nem is mondok mást mint a saját kis enyhe véleményem.

Valamennyire értek a zenéhez, és néhány rokonom is és igenis megállapítottuk mindannyian, hogy hamis, na persze nem mindig de sokszor, meg nem olyan durván de akkor is az.

Roppantul nagyképű volt sokszor a Nagy Duett műsorban és szerintem nagyon unszimpatikus is, igen el van szállva.

Először szerintem írjátok le ti miért szeretitek (bármely értelemben) majd szóljatok hozzá az én véleményemhez.

2011. jún. 14. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
ma 15:28 annyira ritka szánalmas vagy! Süllyedj el te idióta,te nevezed magad Glambert-nek ,mikor itt b*zizol? Ásd már el magad kérlek szépen! És sürgősen felejtsd el még a Glambert szót is.
2011. jún. 22. 19:24
 12/15 anonim válasza:
100%

Én a magam részéről szintén elég szánalmasnak tartom őt, mert amit 22 évesen úgymond "letett az asztalra" az a szememben sz*rt sem ér. :)

Nekem ez róla a véleményem, és nyíltan fel is vállalom. Ugyanakkor van életem, nem szorulok rá, hogy ilyen emberkékkel foglalkozzam, szóval a témát itt le is zárom, nem hallgatom a "zenéjét" (?? :D).

Nem vagyunk egyformák, van akinek tetszik...hát ehhez se fűznék inkább több kommentárt, mert még beszólnának a rajongók :D

Inkább megmaradok a rocknál.

17/L

2011. júl. 7. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Glambert:

Idegbeteg állatok véleményét se kértük. :)

2011. júl. 12. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az egy dolog, hogy hogy énekel, bár van pár száma, ami tetszik, és sokat hallgattam, de nem azért, mert SP, hanem mert maga a szám tetszik.. Oké, igen tényleg sokat tett le elvileg az asztalra, neki legalább nem az apja fizet ki mindent, hogy "híres" legyen, viszont egy videóban vmi klipforgatás után voltak, és nagyképűen vállalt egy ilyet: "Vegyétek meg az új lemezt, mert éhezünk, és nincs mit ennünk..." Ezt röhögve, nálam ezzel elássák magukat az emberek, szerintem nem kéne ilyen dolgokkal gúnyolódni, mikor tényleg biztos sokat kap fellépésekre, stb, más meg ténylegesen éhezik, és nincs pénzük ételre sem, ami a legalapvetőbb lenne, az én szememben ez egy undorító megnyilvánulás volt, úgyhogy már ezért is csak utálni tudom, de aki szereti, azt sem ítélem el, mert valszeg tényleg sokat dolgozik, hogy itt lehessen, de nekem eléggé ütött ez a mondata.. 15L
2011. júl. 14. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Nos örülök hogy még mindig jönnek a válaszok.

Most láttátok és hallottátot hogy mit ide sz@rt a királynőválasztásra ? Képes volt eljönni ezzel az igénytelen, undoritó, egos számmal egy ilyen fontos műsorra, na meg az a mocskos trikója, egy jellemtelen kis genny az egész pali, semmi dallam nem volt semmi semmi

SEMMMMMIIIIIII, és most talán ezt a TV2 nél is észrevették

2011. júl. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!