Tetszik nektek fluor stílusa?
Figyelt kérdés
nem úgy mint énekes vagy reppes vagy micsudi hanem mint embert nekem nagyon tetszik ez a bolondos karaktere nektek?2011. máj. 21. 00:38
2/12 anonim válasza:
Ha ránéznék és nem tudnám, hogy fluor akkor cuki. De mivel tudom, ezért hányok :D
3/12 anonim válasza:
Nekem ez inkább nyikhaj, nyegle, "gyagyás óvodás" stílusnak néz ki, huszonéves srácnál már elég hülyén jön ki.
5/12 anonim válasza:
Egész normális srácnak tűnik:)
tegnap láttam a viva-n valami műsorban,teljesen normálisan viselkedett,mint egy átlag srác
7/12 anonim válasza:
Szerintem elég idétlenül öltözik, mintha sötétben válogatta volna össze a ruhadarabjait.
8/12 anonim válasza:
"bolondos karakter"... egy hülye idióta. uátlom.
14/L
9/12 anonim válasza:
Utolsó imádlak !!! :D.Az egyik válaszolónak:a csávó mindehogy viselkedik csak úgy nem mint egy normális átlag srác.És nekem is okádnom kell a stílusától !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!