Alek és Éva egy pár lesznek, ha kijöttek a villából szerintetek?
Figyelt kérdés
Persze Alek párkereső műsora után szigorúan!
Legalább két kézbe kerül a főnyeremény. Majd még talán Jerzsit is örökbefogadják. :) Ez szép lenne!
A kérdés azért komoly!
2011. máj. 8. 19:26
1/8 anonim válasza:
Szép nagy család lennének. :D:D
Amugy szerintem nem jönnek össze. :)
2/8 anonim válasza:
pont összeillenek,egyforma alkoholisták!
3/8 anonim válasza:
összeházasodnak, és az összes ex-villalakót örökbefogadják.
boldog nagycsalád :D
4/8 anonim válasza:
Hát, nem hiszem, hogy az a trotykos Alekfos kellene Évának. Buta is, ronda is, béna is, bár most pénze lesz elég. Talán ez utóbbi összehozza őket.
5/8 anonim válasza:
És Éva simogathatja, Alekinnnyó görög szobrokra emlékeztető, adoniszi testét, szagolhatja alkoholtól és hagymától illatos lehelletét, hallgathatja az okos (záp)tojás félművelt megnyilvánulásait, tenyérbe mászó beszédmodorát, és nem utolsó sorban moshatja szexi klottgatyáit, aminek makulátlan fehérségét csak itt-ott tartkítja egy-egy vonalkód, amit bizony nem a boltban felejtettek rajta.
6/8 anonim válasza:
Hát azt el tudom képzelni,hogy Éva rányomul Alekoszra, mivel ő nyert,sok lóvéja van meg kocsi és sorolhatnám...
Azon sem lepődnék meg,ha Alekosz Évát vinné az álomutazásra,amit nyert...
7/8 anonim válasza:
Én annak örülnék ha az Évát vinné, csak van neki pasija. Amugy nem fog vele összejönni, csak jó barátok...lehet bármennyi pénze is.
8/8 anonim válasza:
de komoly lenne ha alek és éva összeházasodnának és az egész volt villalakót befogadnák vagy "Kölcsön" adnának nekik...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!